Sitenin sağında bir giydirme reklam

KUTAYER BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Gündem 18.02.2021 - 01:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6915+ kez okundu.
 

KUTAYER BAŞ SAĞLIĞI DİLEDİ

Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı. Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer , “Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun” dedi.  “MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN” Şehit haberlerinin gelmesinin kendisini ve yüce Türk Milletini derinden yaraladığını söyleyen Başkan Kutayer ,” Milletimizin başı sağolsun. Rabbim Şehitlerimizi rahmetiyle muamele eylesin. Kuzey Irak’tan aldığımız haberle içimiz parçalandı. Vatan üç yiğidini daha yitirdi. Ülkesi için canını ortaya koyanlara ne kadar minnet duysak azdır. Girdiği çatışmada kahramanca Şehit olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun, Piyade Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler ve Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Yüce Türk Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer, Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan askerlerimiz için taziye mesajı yayınladı.
Gelecek Partisi Zonguldak İl Başkanı Mustafa Kutayer , “Irak’ın kuzeyindeki Gara bölgesinde başlatılan Pençe Kartal-2 Harekâtında teröristlerle çıkan çatışmada Şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum, milletimizin başı sağolsun” dedi. 
“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”
Şehit haberlerinin gelmesinin kendisini ve yüce Türk Milletini derinden yaraladığını söyleyen Başkan Kutayer ,” Milletimizin başı sağolsun. Rabbim Şehitlerimizi rahmetiyle muamele eylesin. Kuzey Irak’tan aldığımız haberle içimiz parçalandı. Vatan üç yiğidini daha yitirdi. Ülkesi için canını ortaya koyanlara ne kadar minnet duysak azdır. Girdiği çatışmada kahramanca Şehit olan Piyade Komando Yüzbaşı Burak Coşkun, Piyade Komando Yüzbaşı Ertuğ Güler ve Muhabere Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Turhan’a bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine sabırlar diliyorum. Yüce Türk Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.