Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU'YA YAKIŞIR 8 MART KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.03.2023 - 11:26, Güncelleme: 11.03.2023 - 21:32 7425+ kez okundu.
 

KOZLU'YA YAKIŞIR 8 MART KADINLAR GÜNÜ PROGRAMI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yoğun ilgi ve beğeni gören etkinliklerle kutlandı.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yoğun ilgi ve beğeni gören etkinliklerle kutlandı. Kent meydanındaki Anfi Tiyatroda oluşturulan etkinlik alanında Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Kozlu Kadın Emek Pazarının açılış kurdelasını, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram, belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Fatma Günaydın, Kozlu Noteri Hüsna Hamide Şahin ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi İcra kurulu üyeleri birlikte kestiler. Programa katılanlar arasında Zonguldak İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Cezmi Yalınkılıç,Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Akif Başdağ,İlçe Sağlık Müdürü Dr.Abdülkadir Özdemir,Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Yılmaz,STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş vardı. Kaymakam Ece ile birlikte emekçi kadınların hazırladıkları çeşitli hediyelik eşya ve gıda ürünlerinden oluşan standları gezen katılımcılar, satış gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı ürünlerden satın alarak organizasyona destek vermeyi de ihmal etmediler. Kadın Pazarı el emeklerinin gelirinin depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.  
Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yoğun ilgi ve beğeni gören etkinliklerle kutlandı.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü yoğun ilgi ve beğeni gören etkinliklerle kutlandı.
Kent meydanındaki Anfi Tiyatroda oluşturulan etkinlik alanında Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından düzenlenen Kozlu Kadın Emek Pazarının açılış kurdelasını, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ece, Belediye Başkan Vekili Hasan Bayram, belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdür Fatma Günaydın, Kozlu Noteri Hüsna Hamide Şahin ve Kozlu Kent Konseyi Kadın Meclisi İcra kurulu üyeleri birlikte kestiler.

Programa katılanlar arasında Zonguldak İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Cezmi Yalınkılıç,Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Akif Başdağ,İlçe Sağlık Müdürü Dr.Abdülkadir Özdemir,Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, önceki dönem Belediye Başkanı Kerim Yılmaz,STK Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri ve çok sayıda vatandaş vardı.
Kaymakam Ece ile birlikte emekçi kadınların hazırladıkları çeşitli hediyelik eşya ve gıda ürünlerinden oluşan standları gezen katılımcılar, satış gelirlerinin depremzedelere bağışlanacağı ürünlerden satın alarak organizasyona destek vermeyi de ihmal etmediler.
Kadın Pazarı el emeklerinin gelirinin depremzedelere bağışlanacağı bildirildi.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.