Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlulu Eğitimcilerden çok anlamlı bir proje

Eğitim 06.01.2020 - 00:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7630+ kez okundu.
 

Kozlulu Eğitimcilerden çok anlamlı bir proje

'Nitelikli zaman,nitelikli insan...'
Kozlu Ortaokulu ve Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kozlu Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak yürütülen nitelikli zaman nitelikli insan proje çalışmasının tanıtım videosu Kozlu halk Eğitim Müdürlüğü’nün youtube kanalında yayına girdi. Eğitimde iyi uygulama örnekleri olarak hazırlanan tanıtım videosunda yapılan çalışmaların bir özeti mevcut. Kozlu Halk Eğitim Müdürlüğü ve Kozlu Ortaokulu öğretmenlerinin ortaklaşa yürüttüğü projede çocukları medya ve internet bağımlılığından kurtarmak, nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalarda, Kozlu Ortaokulu görüş ve önerilerine göre çocuklara yönelik açılan kurslarla, öğrencilerin ilgilerini sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere yöneltmeye çalışılıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan sosyal kültürel ve sportif kurslarla çocukların hem medya hem internet bağımlılığından kurtulduğu hemde zamanını iyi değerlendirmeyi ve nitelikli zaman geçirmeyi öğrendikleri gözlemlendi. Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Mutlu Öztürk projeye katkılarından ötürü Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku başta olmak üzere tüm ekibe ve rehber öğretmen Abdürrahim Avcı'ya, Kurum idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, proje ile ilgili ayrıntılar ve sayısal verilerin daha sonra açıklanacağını dile getirdi.
'Nitelikli zaman,nitelikli insan...'

Kozlu Ortaokulu ve Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Kozlu Ortaokulu öğrencilerine yönelik olarak yürütülen nitelikli zaman nitelikli insan proje çalışmasının tanıtım videosu Kozlu halk Eğitim Müdürlüğü’nün youtube kanalında yayına girdi. Eğitimde iyi uygulama örnekleri olarak hazırlanan tanıtım videosunda yapılan çalışmaların bir özeti mevcut.

Kozlu Halk Eğitim Müdürlüğü ve Kozlu Ortaokulu öğretmenlerinin ortaklaşa yürüttüğü projede çocukları medya ve internet bağımlılığından kurtarmak, nitelikli zaman geçirmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalarda, Kozlu Ortaokulu görüş ve önerilerine göre çocuklara yönelik açılan kurslarla, öğrencilerin ilgilerini sosyal kültürel ve sportif faaliyetlere yöneltmeye çalışılıyor. Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan sosyal kültürel ve sportif kurslarla çocukların hem medya hem internet bağımlılığından kurtulduğu hemde zamanını iyi değerlendirmeyi ve nitelikli zaman geçirmeyi öğrendikleri gözlemlendi.


Kozlu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özgür Mutlu Öztürk projeye katkılarından ötürü Kozlu Ortaokulu Müdürü Tuncay Korku başta olmak üzere tüm ekibe ve rehber öğretmen Abdürrahim Avcı'ya, Kurum idarecileri ve öğretmenlerine teşekkür ettiğini dile getirerek, proje ile ilgili ayrıntılar ve sayısal verilerin daha sonra açıklanacağını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.