Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu Ortaokulunda Kütüphaneler Haftası Etkinliği Düzenlendi

Eğitim 27.03.2019 - 22:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7523+ kez okundu.
 

Kozlu Ortaokulunda Kütüphaneler Haftası Etkinliği Düzenlendi

Kütüphaneler Haftası Etkinliği kapsamında Yazar Miyase Sertbarut Kozlu Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.
Pek çok güncel meseleyi başarıyla kaleme alan, bilim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri 10-15 yaş arası çocukların anlayabileceği bir dille anlatan Yazar Miyase Sertbarut, Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında Kozlu Ortaokulu öğrencileriyle buluştu. 21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14.00’te Kozlu Ortaokulu salonunda öğrencilerle buluşan yazar; iki oturum hâlinde öğrencilerle söyleşti, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Söyleşinin ardından yazar kitaplarını öğrenciler için imzaladı ve gördüğü yoğun ilgiden memnuniyetini ifade etti.
Kütüphaneler Haftası Etkinliği kapsamında Yazar Miyase Sertbarut Kozlu Ortaokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Pek çok güncel meseleyi başarıyla kaleme alan, bilim ve teknoloji alanında yaşanan gelişmeleri 10-15 yaş arası çocukların anlayabileceği bir dille anlatan Yazar Miyase Sertbarut, Kütüphaneler Haftası Etkinlikleri kapsamında Kozlu Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

21 Mart 2019 Perşembe günü saat 14.00’te Kozlu Ortaokulu salonunda öğrencilerle buluşan yazar; iki oturum hâlinde öğrencilerle söyleşti, öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı. Söyleşinin ardından yazar kitaplarını öğrenciler için imzaladı ve gördüğü yoğun ilgiden memnuniyetini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.