Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU ORTAOKULUNDAN ANLAMLI KAMPANYA

Eğitim 08.10.2020 - 14:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4601+ kez okundu.
 

KOZLU ORTAOKULUNDAN ANLAMLI KAMPANYA

‘Uzat Elini Uzaktan Eğitimde Kaldır Engeli’ Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Fatih Sitesi’nde bulunan Kozlu Ortaokulu’nun , Okul Aile Birliği yönetimi çok anlamlı bir kampanyaya imza attı. Koronavirüs (Covid-19)Salgını ile mücadele önlemleri kapsamında alınan önlemler çerçevesinde bir çok öğrencinin uzaktan eğitim gördüğü bir dönemde, kendi imkânları ile tablet bilgisayar ya da internet temin edemeyen öğrencilere katkı sağlamayı hedefleyen okul aile birliği yönetimi, topladığı bağış ve destekler ile dezavantajlı öğrencilerin tablet, bilgisayar ve internet paketi ihtiyaçlarını sağlıyor. Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın himayelerinde, Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün katkı ve destekleri ile başlatılan kampanyaya yardımsever vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Okul Müdürü Tuncay Korku emeği geçen herkese teşekkür ederek, kampanyanın bazı vatandaşlar tarafından yanlış anlaşıldığını, okulun ücretsiz tablet ve internet paketi dağıttığını sanarak kendilerine başvuruda bulunduklarını dile getirerek amacın ihtiyaç sahibi olanlara yardımseverlerin sağladığı bir destek olduğuna vurgu yaptı.(BKH)

‘Uzat Elini Uzaktan Eğitimde Kaldır Engeli’

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Fatih Sitesi’nde bulunan Kozlu Ortaokulu’nun , Okul Aile Birliği yönetimi çok anlamlı bir kampanyaya imza attı.

Koronavirüs (Covid-19)Salgını ile mücadele önlemleri kapsamında alınan önlemler çerçevesinde bir çok öğrencinin uzaktan eğitim gördüğü bir dönemde, kendi imkânları ile tablet bilgisayar ya da internet temin edemeyen öğrencilere katkı sağlamayı hedefleyen okul aile birliği yönetimi, topladığı bağış ve destekler ile dezavantajlı öğrencilerin tablet, bilgisayar ve internet paketi ihtiyaçlarını sağlıyor.

Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın himayelerinde, Vali Yardımcısı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ve Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök’ün katkı ve destekleri ile başlatılan kampanyaya yardımsever vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

Okul Müdürü Tuncay Korku emeği geçen herkese teşekkür ederek, kampanyanın bazı vatandaşlar tarafından yanlış anlaşıldığını, okulun ücretsiz tablet ve internet paketi dağıttığını sanarak kendilerine başvuruda bulunduklarını dile getirerek amacın ihtiyaç sahibi olanlara yardımseverlerin sağladığı bir destek olduğuna vurgu yaptı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.