Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU KIZILAY’DAN GÖNÜLLÜLER HAREKETİ

Kozlu 04.02.2021 - 11:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7204+ kez okundu.
 

KOZLU KIZILAY’DAN GÖNÜLLÜLER HAREKETİ

Zonguldak Kozlu Kızılay Şubesi’nde gönüllü ve hayırsever vatandaşların destekleri ile yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Son günlerde oluşan olumsuz koşullara rağmen gerek pandemi gerekse soğuk kış şartlarında hummalı bir çalışma sergileyen Kozlu Kızılay Şubesi ihtiyaç sahiplerinin birebir tespiti ile yardımlarını sürdürüyor.
Zonguldak Kozlu Kızılay Şubesi’nde gönüllü ve hayırsever vatandaşların destekleri ile yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Son günlerde oluşan olumsuz koşullara rağmen gerek pandemi gerekse soğuk kış şartlarında hummalı bir çalışma sergileyen Kozlu Kızılay Şubesi ihtiyaç sahiplerinin birebir tespiti ile yardımlarını sürdürüyor. Mahalle ve köy muhtarlarının da destekleri ile çalışmalarını ileriye taşıyan Kozlu Kızılay Şubesi gönüllü esnaf ve vatandaşlarında kendilerine destek olmasıyla da güzel bir çalışma sergilemeye devam ediyor. Kozlu Kızılay Şube Başkanı Ali Kaya yapılan destek ve yardımlar ile ilgili şöyle konuştu; ''Bizler Kızılay ailesi olarak çok mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bugüne bizleri yalnız bırakmayan ve çalışmalarımıza destek olan birçok gönül dostlarımız var. Mahalle ve köylerimizde bire bir çalışmalarımız var ve devam ediyor. Mahalle ve köy muhtarlarımızla yapılan istişareler ile gerekli durumlarda kapı kapı dolaşarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor ve yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğim günden bu güne en sevdiğim ve yeri geldiğinde duygulandığım konu şudur ki, gönül ve yardım kapılarını kapatmayan kocaman bir milletiz. Bunu gerek telefonla arayarak, gerek yardımları ile, gerekse bizzat gönüllü olarak sahada bizlerle koşturan yardım sevenler var ve buda beni çok mutlu ediyor. Sizin de aracılığınız ile buradan tüm yardım sevenlerine, muhtarlarıma ve bizleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”
Zonguldak Kozlu Kızılay Şubesi’nde gönüllü ve hayırsever vatandaşların destekleri ile yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Son günlerde oluşan olumsuz koşullara rağmen gerek pandemi gerekse soğuk kış şartlarında hummalı bir çalışma sergileyen Kozlu Kızılay Şubesi ihtiyaç sahiplerinin birebir tespiti ile yardımlarını sürdürüyor.

Zonguldak Kozlu Kızılay Şubesi’nde gönüllü ve hayırsever vatandaşların destekleri ile yardımlar ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.

Son günlerde oluşan olumsuz koşullara rağmen gerek pandemi gerekse soğuk kış şartlarında hummalı bir çalışma sergileyen Kozlu Kızılay Şubesi ihtiyaç sahiplerinin birebir tespiti ile yardımlarını sürdürüyor. Mahalle ve köy muhtarlarının da destekleri ile çalışmalarını ileriye taşıyan Kozlu Kızılay Şubesi gönüllü esnaf ve vatandaşlarında kendilerine destek olmasıyla da güzel bir çalışma sergilemeye devam ediyor.

Kozlu Kızılay Şube Başkanı Ali Kaya yapılan destek ve yardımlar ile ilgili şöyle konuştu;
''Bizler Kızılay ailesi olarak çok mutluyuz. Göreve geldiğimiz günden bugüne bizleri yalnız bırakmayan ve çalışmalarımıza destek olan birçok gönül dostlarımız var. Mahalle ve köylerimizde bire bir çalışmalarımız var ve devam ediyor. Mahalle ve köy muhtarlarımızla yapılan istişareler ile gerekli durumlarda kapı kapı dolaşarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor ve yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Göreve geldiğim günden bu güne en sevdiğim ve yeri geldiğinde duygulandığım konu şudur ki, gönül ve yardım kapılarını kapatmayan kocaman bir milletiz. Bunu gerek telefonla arayarak, gerek yardımları ile, gerekse bizzat gönüllü olarak sahada bizlerle koşturan yardım sevenler var ve buda beni çok mutlu ediyor. Sizin de aracılığınız ile buradan tüm yardım sevenlerine, muhtarlarıma ve bizleri gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıran tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.