Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU İÇİN MUHTEŞEM İŞBİRLİĞİ

Kozlu 06.11.2020 - 14:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3304+ kez okundu.
 

KOZLU İÇİN MUHTEŞEM İŞBİRLİĞİ

Kozlu Belediyesi ile Zonguldak belediyesi arasında yapılacak olan protokol ile Kozlu Belediyesi önceki dönemde Arıtma Tesisinden faydalanma bedeli olan 5 Milyon TL’yi ödemeyecek! Kozlu Belediye Meclisi’nin KasımAyı olağan toplantısının birinci oturumu 2 Kasım 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında saat 14.00’da Kozlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi. 2021 Bütçesinin de görüşüldüğü toplam 10 maddeden oluşan Kasım ayı meclisinde gündeme Zonguldak Belediyesi ile karşılıklı yapılacak olan Kozlu Belediyesinin TTK’dan su bedeli karşılığında tapusuyla aldığı Zonguldak Bahçelievler semtindeki Spor Kompleksi ve Rotary Park’ın, Zonguldak Belediyesi’ne devrilerek Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi’ne katılım protokolü damga vurdu. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş teklifle ilgili meclis üyelerine verdiği bilgilerde, “Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Değirmenağzı’ndaki içme suyuyla ilgili imzalanan protokolle kurumun uhdesinde olan Zonguldak Bahçelievler semtindeki Spor Kompleksi ve Rotary Park tapusuyla birlikte Kozlu Belediyesi’ne yıllar önce devredildi. Söz konusu Rotary Park ve civarında yapılaşma izni yok ve yeşil alan olarak belirlenmiş. Kozlu ilçemizin atıksu arıtma tesisine ihtiyacı var. Bununda maliyeti bugünkü parayla yaklaşık 50-60 milyon TL. Zonguldak Belediyesi ile Kozlu Belediyesi sınırları yakınlarında bulunan Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi’ne, Rotary Park’ı devrederek bu sorunu çözmeyi hedefliyor, Meclis’ten yetki istiyorum” dedi. Kozlu Belediye Meclisi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a gerekli görüşmeleri yapmak ve protokol imzalamak üzere oy çokluğuyla yetki verdi. İçerisinde  2021 yılı mali bütçesinin de yer aldığı diğer gündem maddeleri görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına gönderildi.
Kozlu Belediyesi ile Zonguldak belediyesi arasında yapılacak olan protokol ile Kozlu Belediyesi önceki dönemde Arıtma Tesisinden faydalanma bedeli olan 5 Milyon TL’yi ödemeyecek!
Kozlu Belediye Meclisi’nin KasımAyı olağan toplantısının birinci oturumu 2 Kasım 2020 Pazartesi günü Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın başkanlığında saat 14.00’da Kozlu Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirildi.
2021 Bütçesinin de görüşüldüğü toplam 10 maddeden oluşan Kasım ayı meclisinde gündeme Zonguldak Belediyesi ile karşılıklı yapılacak olan Kozlu Belediyesinin TTK’dan su bedeli karşılığında tapusuyla aldığı Zonguldak Bahçelievler semtindeki Spor Kompleksi ve Rotary Park’ın, Zonguldak Belediyesi’ne devrilerek Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi’ne katılım protokolü damga vurdu.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş teklifle ilgili meclis üyelerine verdiği bilgilerde, “Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) ile Değirmenağzı’ndaki içme suyuyla ilgili imzalanan protokolle kurumun uhdesinde olan Zonguldak Bahçelievler semtindeki Spor Kompleksi ve Rotary Park tapusuyla birlikte Kozlu Belediyesi’ne yıllar önce devredildi. Söz konusu Rotary Park ve civarında yapılaşma izni yok ve yeşil alan olarak belirlenmiş.
Kozlu ilçemizin atıksu arıtma tesisine ihtiyacı var. Bununda maliyeti bugünkü parayla yaklaşık 50-60 milyon TL. Zonguldak Belediyesi ile Kozlu Belediyesi sınırları yakınlarında bulunan Kanalizasyon Sistemi ve Atıksu Arıtma Tesisi’ne, Rotary Park’ı devrederek bu sorunu çözmeyi hedefliyor, Meclis’ten yetki istiyorum” dedi.
Kozlu Belediye Meclisi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a gerekli görüşmeleri yapmak ve protokol imzalamak üzere oy çokluğuyla yetki verdi.
İçerisinde  2021 yılı mali bütçesinin de yer aldığı diğer gündem maddeleri görüşülmek üzere ihtisas komisyonlarına gönderildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.