Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kozlu'da kimsesiz çocuklar için kermes düzenlendi

Kozlu 02.07.2022 - 23:29, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7305+ kez okundu.
 

Kozlu'da kimsesiz çocuklar için kermes düzenlendi

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından dayanışma kermesi düzenlendi.
  Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından dayanışma kermesi düzenlendi. Kozlu Meydan Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen kermeste el emeği göz nuru eserler ve çeşitli yiyecekler satışa sunuldu. Kermese, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ, İlçe Sağlık Müdürü Abdulkadir Özdemir, AK Parti il Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Şennur Danış, dernek üyeleri çocuklar katıldı. Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Ağaç, kermes ile ilgili konuşmasında "Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği bir hayalle ortaya çıktı. 2018 yılında faaliyete başladığımızda 20 üyeli küçük bir aileyken şimdi geldiğimiz son noktada üye sayımızla ailemizi büyüttük. Biri bin yapıp ilçemizde bize ihtiyaç duyan geleceğimize ışık tutan çocuklarımıza ulaştık. Ulaşmaya da devam edeceğiz. Yapılan kermesten elde edilecek gelirle çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılayabileceğimizi amaçlıyoruz. Sizlere hazırladığımız el emeği ürünlerimizi ikram etmekten onur duyarız. Kermesimizin düzenlenmesinde payı olan varlıklarıyla çocuklarımızın geleceğine ışık tutan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzdan bu süreye kadar derneğimize sağladıkları destekler için Sayın Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Sayın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve tüm toplum kuruluşlarının değerli üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.
Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından dayanışma kermesi düzenlendi.

 

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği tarafından dayanışma kermesi düzenlendi.

Kozlu Meydan Amfi Tiyatrosu'nda düzenlenen kermeste el emeği göz nuru eserler ve çeşitli yiyecekler satışa sunuldu.

Kermese, Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, Kozlu ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Akif Başdağ, İlçe Sağlık Müdürü Abdulkadir Özdemir, AK Parti il Yönetim Kurulu Üyesi ve Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Şennur Danış, dernek üyeleri çocuklar katıldı.

Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği Başkanı İbrahim Ağaç, kermes ile ilgili konuşmasında "Kozlu Kimsesiz Çocukları Koruma Derneği bir hayalle ortaya çıktı. 2018 yılında faaliyete başladığımızda 20 üyeli küçük bir aileyken şimdi geldiğimiz son noktada üye sayımızla ailemizi büyüttük. Biri bin yapıp ilçemizde bize ihtiyaç duyan geleceğimize ışık tutan çocuklarımıza ulaştık. Ulaşmaya da devam edeceğiz. Yapılan kermesten elde edilecek gelirle çocuklarımızın eğitim ihtiyaçlarını karşılayabileceğimizi amaçlıyoruz. Sizlere hazırladığımız el emeği ürünlerimizi ikram etmekten onur duyarız. Kermesimizin düzenlenmesinde payı olan varlıklarıyla çocuklarımızın geleceğine ışık tutan tüm üyelerimize teşekkür ediyoruz. Kuruluşumuzdan bu süreye kadar derneğimize sağladıkları destekler için Sayın Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Sayın Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ve tüm toplum kuruluşlarının değerli üyelerine teşekkür ediyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.