Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Kozlu 24.09.2020 - 23:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8180+ kez okundu.
 

KOZLU’DA GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

19 Eylül Gaziler Günü, Kozlu İlçesi’nde de törenle kutlandı.
19 Eylül Gaziler Günü, Kozlu İlçesi’nde de törenle kutlandı. Yeni Belediye Binası önündeki Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama töreni Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Kozlu Kaymakam Hüseyin Ergi, Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Gaziler Atatürk Anıtına çelenk sundular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören son buldu. Törene; Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdür Mansur Gök, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, İYİ Parti Kozlu İlçe Mali İşler Başkanı Volkan Öztürk, öğretmen, öğrenciler ve gaziler katıldı. Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş törenin ardından gazilerle bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
19 Eylül Gaziler Günü, Kozlu İlçesi’nde de törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü, Kozlu İlçesi’nde de törenle kutlandı.

Yeni Belediye Binası önündeki Kent Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama töreni Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı.

Kozlu Kaymakam Hüseyin Ergi, Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Gaziler Atatürk Anıtına çelenk sundular. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla tören son buldu.

Törene; Kozlu İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdür Mansur Gök, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Ünver Taşkın, CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan, MHP Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, İYİ Parti Kozlu İlçe Mali İşler Başkanı Volkan Öztürk, öğretmen, öğrenciler ve gaziler katıldı.

Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi ile Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş törenin ardından gazilerle bir süre sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.