Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU’DA 23 NİSAN KUTLANDI

Gündem 24.04.2021 - 00:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6680+ kez okundu.
 

KOZLU’DA 23 NİSAN KUTLANDI

TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye önündeki yeni kent meydanında çelenk koyma töreni düzenlendi.
TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye önündeki yeni kent meydanında çelenk koyma töreni düzenlendi. Düzenlenen çelenk koyma törenine; Zonguldak Vali Yardımcı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, İlçe Jandarma Komutan vekili Mustafa Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kısmi sayıda öğrenci katılım sağladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, tarafından Atatürk Anıtı'nın önüne çelenk konuldu. Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök konuşmasında şu duygu ve düşünceleri dile getirdi; Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 101. yılını kutluyoruz.        Tarih boyunca esaret yaşamamış bu Kahraman Milletimizin İradesi Atatürk'ün liderliğinde Türkiye Cumhuriyetini Kurdu. Atatürk Milli İradenin ne kadar önemli olduğunu gelecek nesillere aktarmak için bu günü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan etti          Her yıl coşkuyla kutladığımız bu kutlu bayramı pandemi döneminde biraz da buruk yaşıyoruz. Ancak geleciğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan inancımız her koşulda artarak devam etmekte, umudumuz daha da güçlenmektedir. Bu kutlu bayram vesilesiyle çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmaya devam edeceğiz. 23 Nisan'larda hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır. Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern ve üretken bir Türkiye bırakacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza aşılanacak fikir ve ödevler bunlardır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle, bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum.’ Dedi.  Gök’un konuşmasının ardından törende şiir ve kompozisyon yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri verildi.(BKH)
TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye önündeki yeni kent meydanında çelenk koyma töreni düzenlendi.

TBMM’nin kuruluşunun 101’inci yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesi ile Zonguldak'ın Kozlu ilçesinde Belediye önündeki yeni kent meydanında çelenk koyma töreni düzenlendi. Düzenlenen çelenk koyma törenine; Zonguldak Vali Yardımcı ve Kozlu Kaymakamı Hüseyin Ergi, Kozlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, İlçe Emniyet Müdürü Kemal Adır, İlçe Jandarma Komutan vekili Mustafa Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve kısmi sayıda öğrenci katılım sağladı. Törende saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök, tarafından Atatürk Anıtı'nın önüne çelenk konuldu.

Törende günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök konuşmasında şu duygu ve düşünceleri dile getirdi;

Bugün, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılış tarihi olan 23 Nisan 1920 gününün, Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklara armağan edilişinin 101. yılını kutluyoruz.

       Tarih boyunca esaret yaşamamış bu Kahraman Milletimizin İradesi Atatürk'ün liderliğinde Türkiye Cumhuriyetini Kurdu. Atatürk Milli İradenin ne kadar önemli olduğunu gelecek nesillere aktarmak için bu günü geleceğimizin teminatı çocuklarımıza bayram olarak armağan etti

         Her yıl coşkuyla kutladığımız bu kutlu bayramı pandemi döneminde biraz da buruk yaşıyoruz. Ancak geleciğimizin teminatı olan çocuklarımıza olan inancımız her koşulda artarak devam etmekte, umudumuz daha da güçlenmektedir. Bu kutlu bayram vesilesiyle çocuklarımıza, kendilerine emanet edilen değerleri ve emanetlerin büyüklüğünü anlatmaya devam edeceğiz. 23 Nisan'larda hepimizin öncelikli görevi bu olmalıdır. Cumhuriyetimizin en önemli kuruluş felsefesi olan “Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” sözünün anlam ve önemini çok iyi kavramış bir millet olarak, gelecek nesillerimize daha modern ve üretken bir Türkiye bırakacağımızdan hiç şüphem yoktur. Ülkemize ve yarının büyükleri olacak çocuklarımıza aşılanacak fikir ve ödevler bunlardır.

Bu duygu ve düşüncelerle tüm ulusumuzun ve çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu vesileyle, bu günleri bizlere armağan eden Büyük Önderimiz Atatürk'ün aziz hatırası önünde saygı ile eğiliyorum. Bütün çocuklarımızın 23 Nisan Bayramını kutluyor, hepinize saygılar sunuyorum.’ Dedi.

 Gök’un konuşmasının ardından törende şiir ve kompozisyon yarışmasında derece giren öğrencilere ödülleri verildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.