Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GECE MESAİSİNDE

Kozlu 22.10.2020 - 00:45, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3194+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GECE MESAİSİNDE

Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 çalışma prensibi ile sürdürdükleri çalışmaların vatandaşların takdirini kazanıyor.  Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mesai mevhumu tanımadan yaptıkları çalışmalar neticesinde mahallelerde ve ilçe merkezinde tahrip olmuş konteynırların tekerlek tamirini ve bakımı yaparak konteynırların tekrar kullanılmasına sağladı.  Bir çöp konteynırının yaklaşık maliyetinin bin 100 TL olduğu, tekerlek maliyetinin ise 50 TL olduğu göz önünde bulundurulduğunda  belediye işçilerinin özverisi ile Kozlu Belediyesi konteyner başına bin yüz TL tasarruf etmiş olmaktadır. İşçilerin gece mesaisinde özverili olarak çalışmaları vatandaşların da takdirini toplamış olup,  WhatsApp ihbar hattından bize ulaşan resim ve altına vatandaşın sözleri aynen şu şekildedir; gece gündüz demeden çalışan temizlik işleri personelini sizlerin aracılığı ile kutluyorum Allah çalışmalarında kolaylık versin yar ve yardımcısı olsun.(BKH)  
Kozlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 7/24 çalışma prensibi ile sürdürdükleri çalışmaların vatandaşların takdirini kazanıyor.
 Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler mesai mevhumu tanımadan yaptıkları çalışmalar neticesinde mahallelerde ve ilçe merkezinde tahrip olmuş konteynırların tekerlek tamirini ve bakımı yaparak konteynırların tekrar kullanılmasına sağladı. 
Bir çöp konteynırının yaklaşık maliyetinin bin 100 TL olduğu, tekerlek maliyetinin ise 50 TL olduğu göz önünde bulundurulduğunda  belediye işçilerinin özverisi ile Kozlu Belediyesi konteyner başına bin yüz TL tasarruf etmiş olmaktadır.
İşçilerin gece mesaisinde özverili olarak çalışmaları vatandaşların da takdirini toplamış olup,  WhatsApp ihbar hattından bize ulaşan resim ve altına vatandaşın sözleri aynen şu şekildedir; gece gündüz demeden çalışan temizlik işleri personelini sizlerin aracılığı ile kutluyorum Allah çalışmalarında kolaylık versin yar ve yardımcısı olsun.(BKH)
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.