Sitenin sağında bir giydirme reklam

KÖYLÜ PAZARI ESNAFI BEKTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Kozlu 15.10.2020 - 14:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3721+ kez okundu.
 

KÖYLÜ PAZARI ESNAFI BEKTAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİ

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi merkezinde 50 yıldan uzun süretir her hafta Salı Perşembe günleri kurulan ve Kozlu’nun köylerinden gelen üreticilerin yöresel ürünlerini sattıkları Köylü Pazarı olarak anılın halk pazarı onarılarak yeniden hizmete açıldı. Çatı onarımının yapılması ile birlikte yağmur ve güneşten etkilenmeyen pazarcı esnafı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler; ‘Tadilat gerekçesi ile bir süre kapalı kaldıktan sonra yeniden aynı yerde hizmet vermeye başlayan Kozlu Köylü Pazaryeri pazarcı esnafı duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi; Kendi ürettiğimiz doğal ve organik ürünleri satarak evimizin bütçesine katkı sağladığımız, bir süredir kapalı kalan Pazar yerimiz ile ilgili yeniden açılmayacağı ve aynı yere kurdurulmayacağı yönündeki dedikodulara itibar etmedik biz başkanımızın sözüne güvendik sağ olsun kendisi kapalı Pazar yerinin çatısını onarımını yaptırıp bize daha güzel şartlarda Kozlu halkına hizmet etmeye devam fırsatını verdi. Kendisine minnettarız. Sağolsun, varolsun.’(BKH)
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi merkezinde 50 yıldan uzun süretir her hafta Salı Perşembe günleri kurulan ve Kozlu’nun köylerinden gelen üreticilerin yöresel ürünlerini sattıkları Köylü Pazarı olarak anılın halk pazarı onarılarak yeniden hizmete açıldı.
Çatı onarımının yapılması ile birlikte yağmur ve güneşten etkilenmeyen pazarcı esnafı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a teşekkür ettiklerini dile getirdiler;
‘Tadilat gerekçesi ile bir süre kapalı kaldıktan sonra yeniden aynı yerde hizmet vermeye başlayan Kozlu Köylü Pazaryeri pazarcı esnafı duygu ve düşüncelerini şu şekilde dile getirdi;
Kendi ürettiğimiz doğal ve organik ürünleri satarak evimizin bütçesine katkı sağladığımız, bir süredir kapalı kalan Pazar yerimiz ile ilgili yeniden açılmayacağı ve aynı yere kurdurulmayacağı yönündeki dedikodulara itibar etmedik biz başkanımızın sözüne güvendik sağ olsun kendisi kapalı Pazar yerinin çatısını onarımını yaptırıp bize daha güzel şartlarda Kozlu halkına hizmet etmeye devam fırsatını verdi. Kendisine minnettarız. Sağolsun, varolsun.’(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.