Sitenin sağında bir giydirme reklam

KONUŞTUKÇA BATIYORLAR...

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.03.2024 - 14:04, Güncelleme: 15.03.2024 - 14:04 3530+ kez okundu.
 

KONUŞTUKÇA BATIYORLAR...

Biz boşuna Ereğli'den birilerinin Kozlu'yu dizayn etmesine izin vermeyeceğiz demiyorduk. Bunun arkasında Ereğli'deki rant ve sermaye kesimi var. Bunların Kozlu üzerinde bazı hesapları var diye boşuna öngörüde bulunmuyorduk.
Biz boşuna Ereğli'den birilerinin Kozlu'yu dizayn etmesine izin vermeyeceğiz demiyorduk. Bunun arkasında Ereğli'deki rant ve sermaye kesimi var. Bunların Kozlu üzerinde bazı hesapları var diye boşuna öngörüde bulunmuyorduk. Kozlu da yayın yapan bir yerel gazetenin haberinde salon sahibinin konu ile iilgili yaptığı açıklamalar bu iddiayı doğrulanmış oldu. Ne demiş salon sahibi; 'Ereğli'den bir iş adamı beni aradı. Salonun bis olup olmadığını sordu. Bende kendisine salonumuz boş dedim.Sonra benden fiyat aldı.Bende iş adamına salonun fiyatının 20 bin tl olduğunu, ancak 15 bin TL'yi salonun verebileceğimizi söyledim.Sonra ne arayan oldu, ne de soran....' Ne guzel değil mi? Kozlu'da hiç tanıdığı kendisine sponsor olacak iş adamı yok! Ereğli'deki iş adamı arıyor salona sponsor oluyor. Sonra da Kozlu'yu Eregli'deki rant ve sermaye gruplarına peşkeş mi çekeceksiniz diye sorunca kızıyorlar. E haliyle, aday Ereğli 'den, sponsor Ereğli'den, Salon Zonguldak'ta, bunların Kozlu'ya hizmet etmesini beklemekte hayal olur. Seçimi kaybetse bir gün Kozlu'da durmayacak, Ereğli'ye gidip 15 senedir orada sürdürdüğü hayatına kaldığı yerden devam edecek insanlara gel Kozlu'yu yönet demek ne kadar doğru bir karar buna 31 Mart'ta sağduyulu Kozlu halkı en doğru cevabı verecek.
Biz boşuna Ereğli'den birilerinin Kozlu'yu dizayn etmesine izin vermeyeceğiz demiyorduk. Bunun arkasında Ereğli'deki rant ve sermaye kesimi var. Bunların Kozlu üzerinde bazı hesapları var diye boşuna öngörüde bulunmuyorduk.

Biz boşuna Ereğli'den birilerinin Kozlu'yu dizayn etmesine izin vermeyeceğiz demiyorduk. Bunun arkasında Ereğli'deki rant ve sermaye kesimi var.

Bunların Kozlu üzerinde bazı hesapları var diye boşuna öngörüde bulunmuyorduk.

Kozlu da yayın yapan bir yerel gazetenin haberinde salon sahibinin konu ile iilgili yaptığı açıklamalar bu iddiayı doğrulanmış oldu.

Ne demiş salon sahibi;

'Ereğli'den bir iş adamı beni aradı. Salonun bis olup olmadığını sordu. Bende kendisine salonumuz boş dedim.Sonra benden fiyat aldı.Bende iş adamına salonun fiyatının 20 bin tl olduğunu, ancak 15 bin TL'yi salonun verebileceğimizi söyledim.Sonra ne arayan oldu, ne de soran....'

Ne guzel değil mi?

Kozlu'da hiç tanıdığı kendisine sponsor olacak iş adamı yok! Ereğli'deki iş adamı arıyor salona sponsor oluyor. Sonra da Kozlu'yu Eregli'deki rant ve sermaye gruplarına peşkeş mi çekeceksiniz diye sorunca kızıyorlar.

E haliyle, aday Ereğli 'den, sponsor Ereğli'den, Salon Zonguldak'ta, bunların Kozlu'ya hizmet etmesini beklemekte hayal olur.

Seçimi kaybetse bir gün Kozlu'da durmayacak, Ereğli'ye gidip 15 senedir orada sürdürdüğü hayatına kaldığı yerden devam edecek insanlara gel Kozlu'yu yönet demek ne kadar doğru bir karar buna 31 Mart'ta sağduyulu Kozlu halkı en doğru cevabı verecek.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.