Sitenin sağında bir giydirme reklam

KAYMAKAM ERGİ^İN 18 MART MESAJI

Gündem 20.03.2022 - 23:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7009+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ERGİ^İN 18 MART MESAJI

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ergi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107',nci yıldönümü vesilesi ile ilgili bir mesaj yayınladı
Kaymakam Ergi mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;   Türk ve Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi, tarih boyunca hürriyet ve istiklâlini her şeyin üstünde tutan, gerektiğinde bu uğurda canını veren, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmeyen aziz milletimizin kahramanlık destanlarından biri olarak şanlı tarihindeki yerini almıştır. Kahraman şehit ve gazilerimizin, tarihin her döneminde gösterdiği eşsiz kahramanlıklar, tarihe altın harflerle yazdırdığı destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna gösterdiği kahramanlıklar, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur. Günümüzde hepimize düşen görev; şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya tarihinde eşine az rastlanır kahramanlık mücadelelerinden olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşarken; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmetle anarken; yaşayan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Kaymakamı Hüseyin Ergi 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 107',nci yıldönümü vesilesi ile ilgili bir mesaj yayınladı
Kaymakam Ergi mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;
 
Türk ve Dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart 1915 Çanakkale Deniz Zaferi, tarih boyunca hürriyet ve istiklâlini her şeyin üstünde tutan, gerektiğinde bu uğurda canını veren, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmeyen aziz milletimizin kahramanlık destanlarından biri olarak şanlı tarihindeki yerini almıştır.
Kahraman şehit ve gazilerimizin, tarihin her döneminde gösterdiği eşsiz kahramanlıklar, tarihe altın harflerle yazdırdığı destanlar, hürriyet ve istiklal uğruna gösterdiği kahramanlıklar, bizler için her zaman gurur ve onur kaynağı olmuştur.
Günümüzde hepimize düşen görev; şehitlerimizin kanlarıyla sulanan ve bizlere emanet edilen bu kutsal vatan topraklarının korunması ve muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için birlik ve beraberlik içinde olmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle, Dünya tarihinde eşine az rastlanır kahramanlık mücadelelerinden olan 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu yaşarken; başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan uğrunda canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete göçmüş gazilerimizi rahmetle anarken; yaşayan gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler dilerim.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.