Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARGALAR ORTAOKULUNA OKULUM TEMİZ BELGESİ VERİLDİ

Eğitim 19.11.2020 - 20:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4406+ kez okundu.
 

KARGALAR ORTAOKULUNA OKULUM TEMİZ BELGESİ VERİLDİ

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Bu bağlamda bütün kriterleri yerine getiren Kozlu Kargalar Ortaokulunu  ziyaret eden Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ‘OKULUM TEMİZ’ Belgesini Kargalar Ortaokulu Müdürü Özer Öner Yıldız ve Müdür Yardımcısı Yeliz Öztürk’e takdim etti. Kargalar Ortaokulu Müdürü Özer Öner Yıldız Okulum Temiz Belgesi almada TSE standartlarının sağlanması için çalışan ve her türlü özveriyi gösteren başta Müdür Yardımcısı Yeliz Öztürk, tüm branş öğretmenleri ve okul personeline teşekkür ederek belgeyi emeği geçen tüm arkadaşları adına teslim aldığını dile getirdi.  Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök Okulum Temiz Belgesini almak adına mevcut koşullar içerisinde gerekli standartları sağlamak adına emek sarfeden tüm eğitim çalışanlarını kutladığını dile getirerek hedeflerinin tüm okulları fiziki şartlar ve eğitim kalitesi bakımından özel okul seviyesinde eğitim ve öğretim verir konuma getirebilmek olduğunu ifade etti. (BKH)

Milli Eğitim Bakanlığı ile Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında, 27 Temmuz 2020 tarihinde imzalanan "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü" kapsamında, hijyen şartlarının geliştirilmesi, enfeksiyon önleme ve kontrol süreçlerinin tutarlı, geçerli, güvenilir, tarafsız bir anlayışla sürdürülmesi amacıyla "Okulum Temiz" belgelendirme programı yürürlüğe alınmıştı. Bu bağlamda bütün kriterleri yerine getiren Kozlu Kargalar Ortaokulunu  ziyaret eden Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök ‘OKULUM TEMİZ’ Belgesini Kargalar Ortaokulu Müdürü Özer Öner Yıldız ve Müdür Yardımcısı Yeliz Öztürk’e takdim etti.

Kargalar Ortaokulu Müdürü Özer Öner Yıldız Okulum Temiz Belgesi almada TSE standartlarının sağlanması için çalışan ve her türlü özveriyi gösteren başta Müdür Yardımcısı Yeliz Öztürk, tüm branş öğretmenleri ve okul personeline teşekkür ederek belgeyi emeği geçen tüm arkadaşları adına teslim aldığını dile getirdi.

 Kozlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mansur Gök Okulum Temiz Belgesini almak adına mevcut koşullar içerisinde gerekli standartları sağlamak adına emek sarfeden tüm eğitim çalışanlarını kutladığını dile getirerek hedeflerinin tüm okulları fiziki şartlar ve eğitim kalitesi bakımından özel okul seviyesinde eğitim ve öğretim verir konuma getirebilmek olduğunu ifade etti. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.