Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karaelmas Takımı Başarılarına Yenisini Ekledi

Teknoloji 19.11.2020 - 02:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4050+ kez okundu.
 

Karaelmas Takımı Başarılarına Yenisini Ekledi

TEKNOFEST 2020 kapsamında Robotaksi- Otonom Binek Araç Yarışmalarının nihai sonuçları açıklandı. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Karaelmas Takımı ilk defa katılım gösterdiği, Teknofest kapsamında Gebze Bilişim Vadisinde düzenlenen "Robotaksi Otonom Binek Araç Yarışması"nda 3’üncü oldu.  Yurt dışından 5, yurt içinden 127 olmak üzere 132 takımın başvuru yaptığı yarışmada amaç; katılımcıları otonom araç teknolojileri alanında, özgün tasarım, algoritma ve raporlama hususlarında yetkinlik kazanmaya teşvik etmekti. Bu amaç doğrultusunda özveriyle çalışan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Takımı, otonom elektrikli araçlar kategorisinde elde ettiği puanla sıralamada üçüncü sırada yer aldı. Yarışlarda büyük tecrübe edindiklerini kaydeden Takım Kaptanı; “İlk defa katıldığımız bu önemli yarışmadan üçüncü olmak çalışma motivasyonumuzu güçlendirmiştir. Aracımızın içinde, dışında ve tasarımında bazı revizeler yapacağız, amacımız birinciliktir." dedi. BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı yaptığı açıklamada; Gençlerin teknolojiyi kullanmaktan çok üretme konusundaki çabalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. ‘Milli Teknoloji Hamlesi’ sloganı ile yola çıkan ve Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen TEKNOFEST yarışları kapsamında Bilişim Vadisi, TÜBİTAK ve HAVELSAN yürütücülüğünde düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışlarında Üniversitemizi başarı ile temsil eden Karaelmas Takımına teşekkür ederek başarıların devamını diledi.
TEKNOFEST 2020 kapsamında Robotaksi- Otonom Binek Araç Yarışmalarının nihai sonuçları açıklandı. Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Karaelmas Takımı ilk defa katılım gösterdiği, Teknofest kapsamında Gebze Bilişim Vadisinde düzenlenen "Robotaksi Otonom Binek Araç Yarışması"nda 3’üncü oldu. 
Yurt dışından 5, yurt içinden 127 olmak üzere 132 takımın başvuru yaptığı yarışmada amaç; katılımcıları otonom araç teknolojileri alanında, özgün tasarım, algoritma ve raporlama hususlarında yetkinlik kazanmaya teşvik etmekti. Bu amaç doğrultusunda özveriyle çalışan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karaelmas Takımı, otonom elektrikli araçlar kategorisinde elde ettiği puanla sıralamada üçüncü sırada yer aldı.
Yarışlarda büyük tecrübe edindiklerini kaydeden Takım Kaptanı; “İlk defa katıldığımız bu önemli yarışmadan üçüncü olmak çalışma motivasyonumuzu güçlendirmiştir. Aracımızın içinde, dışında ve tasarımında bazı revizeler yapacağız, amacımız birinciliktir." dedi.
BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı yaptığı açıklamada; Gençlerin teknolojiyi kullanmaktan çok üretme konusundaki çabalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler. ‘Milli Teknoloji Hamlesi’ sloganı ile yola çıkan ve Türkiye’nin teknoloji üreten bir topluma dönüşmesini hedefleyen TEKNOFEST yarışları kapsamında Bilişim Vadisi, TÜBİTAK ve HAVELSAN yürütücülüğünde düzenlenen Robotaksi Binek Otonom Araç Yarışlarında Üniversitemizi başarı ile temsil eden Karaelmas Takımına teşekkür ederek başarıların devamını diledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.