Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2024 - 19:23, Güncelleme: 24.02.2024 - 19:23 3850+ kez okundu.
 

İYİ PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINI TANITTI

İYİ Parti Ankara’da düzenlenen törenle yerel seçim beyannamesi ve Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı.
İYİ Parti Ankara’da düzenlenen törenle yerel seçim beyannamesi ve Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı. Ankara’daki Aday tanıtım toplantısını Zonguldak İl Örgütü İl Başkanı Erdal Gülay’ın liderliğinde tam kadro katılım sağladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yerel seçim beyannamesini açıkladı. Milli, hür ve müstakil bir siyaset vadettiklerini ifade eden Akşener, seçimleri kazandıkları belediyelerde kaçak sığınmacılara izin vermeyeceklerini söyledi. "Kaçak sığınmacıların kurdukları gettolarda sadece birbirlerine hizmet ettikleri etnik yaşam adacıkları minik Suriye’ler kurmalarına asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullanan Akşener, "Tüm gettolarda kentsel dönüşüm çalışması başlatıcaz." diyerek kentsel dönüşüme ilişkin de mesajlar verdi. Akşener, deprem riski olan yerlerde kamu yararını gözeten şeffaf bir anlaşıyla hızla kentsel dönüşüm yapacaklarını; gençlere, kadınlara, çocuklar ve emeklilere destek vereceklerini açıkladı. "İktidar emeklilerimizi yoksulluğa mahkûm etmeye kararlı yönettiğimiz belediyelerde her emeklimizin gelirine destek sunacağız." diyen Akşener, oy uğruna milleti birbirine düşürene benzemeyeceklerinin de altını çizdi. Akşener, "Biz Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşine koşmayız. Atatürk’e beddua edenlerle kol kola yürümeyiz." dedi.
İYİ Parti Ankara’da düzenlenen törenle yerel seçim beyannamesi ve Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

İYİ Parti Ankara’da düzenlenen törenle yerel seçim beyannamesi ve Belediye Başkan Adaylarını kamuoyuna tanıttı.

Ankara’daki Aday tanıtım toplantısını Zonguldak İl Örgütü İl Başkanı Erdal Gülay’ın liderliğinde tam kadro katılım sağladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin yerel seçim beyannamesini açıkladı.

Milli, hür ve müstakil bir siyaset vadettiklerini ifade eden Akşener, seçimleri kazandıkları belediyelerde kaçak sığınmacılara izin vermeyeceklerini söyledi.

"Kaçak sığınmacıların kurdukları gettolarda sadece birbirlerine hizmet ettikleri etnik yaşam adacıkları minik Suriye’ler kurmalarına asla izin vermeyeceğiz." ifadelerini kullanan Akşener, "Tüm gettolarda kentsel dönüşüm çalışması başlatıcaz." diyerek kentsel dönüşüme ilişkin de mesajlar verdi.

Akşener, deprem riski olan yerlerde kamu yararını gözeten şeffaf bir anlaşıyla hızla kentsel dönüşüm yapacaklarını; gençlere, kadınlara, çocuklar ve emeklilere destek vereceklerini açıkladı.

"İktidar emeklilerimizi yoksulluğa mahkûm etmeye kararlı yönettiğimiz belediyelerde her emeklimizin gelirine destek sunacağız." diyen Akşener, oy uğruna milleti birbirine düşürene benzemeyeceklerinin de altını çizdi.

Akşener, "Biz Cumhuriyet düşmanlarıyla uzlaşı peşine koşmayız. Atatürk’e beddua edenlerle kol kola yürümeyiz." dedi.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.