Sitenin sağında bir giydirme reklam

İtfaiyecinin kardan adamı böyle olur

Gündem 21.01.2021 - 12:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7738+ kez okundu.
 

İtfaiyecinin kardan adamı böyle olur

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde çamur demeden gece gündüz görev yapan itfaiye erleri, yoğun kar yağışının ardından güzel bir çalışma örneği sergileyerek kardan itfaiyeci yaptı. Üç günden bu yana kentte etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşlar büyük keyif yaşadı. Okulların tatil olduğu günlerde Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise gece gündüz çalıştı. İlçedeki tesislerinde nöbet tutan itfaiye erleri, boş vakitlerini kardan adam yaparak geçirdi. Ancak bu kardan adamın diğerlerinden bir farkı vardı. Emek harcayanlar itfaiyeciler olunca, ortaya da kardan adam değil kardan itfaiyeci çıktı.
Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde çamur demeden gece gündüz görev yapan itfaiye erleri, yoğun kar yağışının ardından güzel bir çalışma örneği sergileyerek kardan itfaiyeci yaptı.
Üç günden bu yana kentte etkili olan kar yağışı sonrası vatandaşlar büyük keyif yaşadı. Okulların tatil olduğu günlerde Kozlu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ise gece gündüz çalıştı. İlçedeki tesislerinde nöbet tutan itfaiye erleri, boş vakitlerini kardan adam yaparak geçirdi. Ancak bu kardan adamın diğerlerinden bir farkı vardı. Emek harcayanlar itfaiyeciler olunca, ortaya da kardan adam değil kardan itfaiyeci çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.