Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALİ BEKTAŞ’IN MECLİS LİSTESİ TAKDİR TOPLUYOR

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 24.02.2024 - 11:58, Güncelleme: 24.02.2024 - 12:03 3560+ kez okundu.
 

ALİ BEKTAŞ’IN MECLİS LİSTESİ TAKDİR TOPLUYOR

Seçmenler, Bektaş’ın meclis üyesi listesinin Kozlu’nun tüm mahallelerini ve her kesimini kucaklayan bir liste olduğunu dile getiriyor.
31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine adım adım ilerlerken Belediye Meclis Üyesi listelerinin Belediye Başkan adaylarının seçim başarısında büyük rol oynayacağı her kesimin kabul ettiği tartışılmaz bir gerçek olarak önümüze çıkıyor. Bu çerçevede Kozlu’da seçimin favori ismi olan Ak Parti’nin adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın listesi gerek Ak Parti seçmeni gerekse Ak Parti’ye oy vermeyi düşünen diğer siyasi görüşlere sahip seçmenler nezdinde de büyük takdir topluyor. Seçmenler, Bektaş’ın meclis üyesi listesinin Kozlu’nun tüm mahallelerini ve her kesimini kucaklayan bir liste olduğunu dile getiriyor. Bektaş’ın Meclis Üyesi Listesinin seçim başarısında büyük katkısı olacağı öngörülürken, önceki siyasi yol arkadaşlarının da Bektaş’ın etrafında kenetlenmesi, küskünlükler ve dargınlıkların yok denecek seviyede oluşu Bektaş’ın 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı yarışında ipi açık ara farkla göğüsleyeceği ifade ediliyor. İŞTE BEKTAŞ’IN A TAKIMI: Ünver Taşkın: 1965 Kozlu Doğumlu, Makine Mühendisi Hasan Dökmeci: 1962 Kozlu Doğumlu, Emekli Öğretmen Hüseyin Yılmaz: 1956 Kozlu Doğumlu, Maden Teknikeri Alaattin Ülper: 1957 Kozlu Doğumlu, TTK Gen.Md.lüğü Emekli Muhasebe Dai.Bşk. Abdullah Kıyar: 1988 Kozlu Doğumlu, Avukat Oğuzhan Bayrak: 1995 Zonguldak Doğumlu, Mimar-Yüksek İş Güvenliği Uzmanı Nur Özkul: 1964 Kozlu Doğumlu, Emekli Bankacı Nihat Özgür Kuru: 1983 Trabzon Doğumlu, Esnaf Hasan Bayram: 1957 Kozlu doğumlu, Emekli Mehmet Bilgin: 1991 Kozlu Doğumlu, Uluslararası İlişkiler Mezunu Özcan Çelik: 1974 Kozlu Doğumlu, Halkla İlişkiler Mezunu- Gazeteci Savaş Köroğlu: 1961 Zonguldak Doğumlu, Emekli-İşletme Mezunu Muzaffer Ataman: 1994 Kozlu Doğumlu, İktisadi İdari Bilimler Mezunu Hakan Çetin: 1993 Kozlu Doğumlu, Elektronik Haberleşme Mezunu İlkan Koca: 2001 Kozlu Doğumlu, Coğrafya Mezunu
Seçmenler, Bektaş’ın meclis üyesi listesinin Kozlu’nun tüm mahallelerini ve her kesimini kucaklayan bir liste olduğunu dile getiriyor.

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerine adım adım ilerlerken Belediye Meclis Üyesi listelerinin Belediye Başkan adaylarının seçim başarısında büyük rol oynayacağı her kesimin kabul ettiği tartışılmaz bir gerçek olarak önümüze çıkıyor.

Bu çerçevede Kozlu’da seçimin favori ismi olan Ak Parti’nin adayı ve mevcut Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın listesi gerek Ak Parti seçmeni gerekse Ak Parti’ye oy vermeyi düşünen diğer siyasi görüşlere sahip seçmenler nezdinde de büyük takdir topluyor.

Seçmenler, Bektaş’ın meclis üyesi listesinin Kozlu’nun tüm mahallelerini ve her kesimini kucaklayan bir liste olduğunu dile getiriyor.

Bektaş’ın Meclis Üyesi Listesinin seçim başarısında büyük katkısı olacağı öngörülürken, önceki siyasi yol arkadaşlarının da Bektaş’ın etrafında kenetlenmesi, küskünlükler ve dargınlıkların yok denecek seviyede oluşu Bektaş’ın 31 Mart 2024 Belediye Başkanlığı yarışında ipi açık ara farkla göğüsleyeceği ifade ediliyor.

İŞTE BEKTAŞ’IN A TAKIMI:

Ünver Taşkın: 1965 Kozlu Doğumlu, Makine Mühendisi

Hasan Dökmeci: 1962 Kozlu Doğumlu, Emekli Öğretmen

Hüseyin Yılmaz: 1956 Kozlu Doğumlu, Maden Teknikeri

Alaattin Ülper: 1957 Kozlu Doğumlu, TTK Gen.Md.lüğü Emekli Muhasebe Dai.Bşk.

Abdullah Kıyar: 1988 Kozlu Doğumlu, Avukat

Oğuzhan Bayrak: 1995 Zonguldak Doğumlu, Mimar-Yüksek İş Güvenliği Uzmanı

Nur Özkul: 1964 Kozlu Doğumlu, Emekli Bankacı

Nihat Özgür Kuru: 1983 Trabzon Doğumlu, Esnaf

Hasan Bayram: 1957 Kozlu doğumlu, Emekli

Mehmet Bilgin: 1991 Kozlu Doğumlu, Uluslararası İlişkiler Mezunu

Özcan Çelik: 1974 Kozlu Doğumlu, Halkla İlişkiler Mezunu- Gazeteci

Savaş Köroğlu: 1961 Zonguldak Doğumlu, Emekli-İşletme Mezunu

Muzaffer Ataman: 1994 Kozlu Doğumlu, İktisadi İdari Bilimler Mezunu

Hakan Çetin: 1993 Kozlu Doğumlu, Elektronik Haberleşme Mezunu

İlkan Koca: 2001 Kozlu Doğumlu, Coğrafya Mezunu

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.