Sitenin sağında bir giydirme reklam

İMAM BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OLDU

Kozlu 15.12.2023 - 17:58, Güncelleme: 15.12.2023 - 18:03 4625+ kez okundu.
 

İMAM BELEDİYE BAŞKAN A.ADAYI OLDU

Muhammet Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu Belediye Başkan A. Adaylığı Başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı.
Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde İmam Hafriyat firmasının sahibi, İş insanı, önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, MHP Genel Merkezine Kozlu Belediye Başkan A.Adaylığı başvurusunu yaptı. Beraberinde MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali ile birlikte MHP Genel Merkezine giden Özdemir, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin olurlarını almasına müteakip Kozlu Belediye Başkan adaylığı başvuru dosyasını yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim ederek resmi başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası bir açıklama yapan MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti; Önceki dönem ilce başkanımız iş insanı Muhammet Özdemir’in belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu ilçe teşkilatı liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada tüm enerjisi ile sahada olmaya kapı kapı sokak sokak dolaşıp gönülleri kazanmaya devam edecektir.
Muhammet Özdemir, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu Belediye Başkan A. Adaylığı Başvurusunu MHP Genel Merkezine yaptı.

Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde İmam Hafriyat firmasının sahibi, İş insanı, önceki dönem Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir, MHP Genel Merkezine Kozlu Belediye Başkan A.Adaylığı başvurusunu yaptı.

Beraberinde MHP Zonguldak İl Başkanı Mustafa Öztürk ve Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali ile birlikte MHP Genel Merkezine giden Özdemir, Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin olurlarını almasına müteakip Kozlu Belediye Başkan adaylığı başvuru dosyasını yerel yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’a teslim ederek resmi başvurusunu yaptı.

Başvuru sonrası bir açıklama yapan MHP Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali duygu ve düşüncelerini şu şekilde ifade etti;

Önceki dönem ilce başkanımız iş insanı Muhammet Özdemir’in belediye başkanlığı aday adaylığı için müracaatını yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu ilçe teşkilatı liderimiz Sn. Dr. Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada tüm enerjisi ile sahada olmaya kapı kapı sokak sokak dolaşıp gönülleri kazanmaya devam edecektir.

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.