Sitenin sağında bir giydirme reklam

AVCI KOZLU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.11.2023 - 08:13, Güncelleme: 10.11.2023 - 08:13 2486+ kez okundu.
 

AVCI KOZLU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti. AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Muammer Avcı'ya İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ali Duyar eşlik etti.  Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Milletvekilimizi Muammer Avcı ve beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Sayın Ali Duyar ve İlçe Yönetim kurulu üyelerine Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" paylaşımını yaptı.  Belediye’de Başkan Bektaş ile birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Avcı, ardından Başkan Bektaş ve beraberindekiler ile Kozlu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler. Kozlu’da yapımı devam eden Belediye yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Avcı ve Başkan Bektaş, yapımı devam eden ve bölgenin en büyük spor yatırımı olan Kozlu Kapalı Spor salonu inşaatında da incelemelerde bulundular.(BKH)  
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret etti.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'ı makamında ziyaret ederek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Milletvekili Muammer Avcı'ya İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli ve Kozlu AK Parti İlçe Başkanı Ali Duyar eşlik etti. 
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek "Sayın Milletvekilimizi Muammer Avcı ve beraberinde İl Genel Meclisi Başkanı Sayın Necdet Karaveli, AK Parti Kozlu İlçe Başkanı Sayın Ali Duyar ve İlçe Yönetim kurulu üyelerine Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" paylaşımını yaptı. 
Belediye’de Başkan Bektaş ile birlikte karşılıklı fikir alışverişinde bulunan Milletvekili Avcı, ardından Başkan Bektaş ve beraberindekiler ile Kozlu’da esnaf ve vatandaşları ziyaret ettiler.
Kozlu’da yapımı devam eden Belediye yatırımları ve çalışmaları yerinde inceleyen Milletvekili Avcı ve Başkan Bektaş, yapımı devam eden ve bölgenin en büyük spor yatırımı olan Kozlu Kapalı Spor salonu inşaatında da incelemelerde bulundular.(BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.