Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE ORGANİZASYON REZALETİ

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 20.03.2023 - 07:49, Güncelleme: 26.03.2023 - 02:20 8135+ kez okundu.
 

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NDE ORGANİZASYON REZALETİ

Zonguldak Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında tek kelime ile organizasyon rezaleti yaşandı.
Zonguldak Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında tek kelime ile organizasyon rezaleti yaşandı. Program için Esenköy mevkiine gelen çok sayıda davetli, eğitim öğretim günü olmamasına rağmen yağmurlu ve soğuk havada araçları ile okul bahçesine alınmadıkları için araçlarını okul çevresindeki taşıt yoluna çekip yaklaşık 100 metre yürümek zorunda kaldı. Programın düzenleneceği etkinlik salonunun kapasite olarak yetersiz olmasından dolayı, programa davet edilen çok sayıda okul müdürü ve davetli salon dışında kalırken bazı okul müdürleri yaşanan organizasyon bozukluğuna tepki göstermek için program başlamadan okulu terk ettiler. Yaşanan organizasyon rezaletine tepki göstererek programı izlemeden Bahçeşehir Kolejini etrk eden çoğu okul müdürü birçok öğretmen tepkilerini şu sözlerle dile getridiler; ''Bu kadar anlamlı bir günde eğitimde öncü olduğunu ile süren bir eğitim kurumunda böyle bir rezaleti yaşamaktan dolayı sorumluluğu olanların utanç duymaları gerekir. Okulda eğitim öğretim olmadığı bu tatil gününde, havanın yağmurlu olmasına aldırmadan protokol araçları hariç diğer davetlilerin araçlarını okul bahçesine almayarak milleti yaklaşık 100 metre yağmur altında okula kadar yürümek zorunda bıraktılar. Ardından okulun etkinlik salonunun kapasitesinin çok üstünde konuk davet ederek davetlileri salon dışında bıraktılar. Sınıflardan takviye sandalye taşıyarak rezaleti kapatmaya çalışsalarda salonda taşınacak sandalyeleri koyacak yer yoktu. Bizler de izleyemediğimiz programı dışarıda beklemek yerine okuldan ayrıldık. Böyle bir rezalet bir devlet okulundan yaşansa yöneticiler soruşturma geçirirdi. Bahçeşehir Kolejinin ismine yakışmadı.'' (BKH)   escort bayan izmir
Zonguldak Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında tek kelime ile organizasyon rezaleti yaşandı.

Zonguldak Bahçeşehir Koleji'nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programında tek kelime ile organizasyon rezaleti yaşandı.
Program için Esenköy mevkiine gelen çok sayıda davetli, eğitim öğretim günü olmamasına rağmen yağmurlu ve soğuk havada araçları ile okul bahçesine alınmadıkları için araçlarını okul çevresindeki taşıt yoluna çekip yaklaşık 100 metre yürümek zorunda kaldı.
Programın düzenleneceği etkinlik salonunun kapasite olarak yetersiz olmasından dolayı, programa davet edilen çok sayıda okul müdürü ve davetli salon dışında kalırken bazı okul müdürleri yaşanan organizasyon bozukluğuna tepki göstermek için program başlamadan okulu terk ettiler.
Yaşanan organizasyon rezaletine tepki göstererek programı izlemeden Bahçeşehir Kolejini etrk eden çoğu okul müdürü birçok öğretmen tepkilerini şu sözlerle dile getridiler;
''Bu kadar anlamlı bir günde eğitimde öncü olduğunu ile süren bir eğitim kurumunda böyle bir rezaleti yaşamaktan dolayı sorumluluğu olanların utanç duymaları gerekir. Okulda eğitim öğretim olmadığı bu tatil gününde, havanın yağmurlu olmasına aldırmadan protokol araçları hariç diğer davetlilerin araçlarını okul bahçesine almayarak milleti yaklaşık 100 metre yağmur altında okula kadar yürümek zorunda bıraktılar. Ardından okulun etkinlik salonunun kapasitesinin çok üstünde konuk davet ederek davetlileri salon dışında bıraktılar. Sınıflardan takviye sandalye taşıyarak rezaleti kapatmaya çalışsalarda salonda taşınacak sandalyeleri koyacak yer yoktu. Bizler de izleyemediğimiz programı dışarıda beklemek yerine okuldan ayrıldık. Böyle bir rezalet bir devlet okulundan yaşansa yöneticiler soruşturma geçirirdi. Bahçeşehir Kolejinin ismine yakışmadı.'' (BKH)

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.