Sitenin sağında bir giydirme reklam

VAKA SAYILARINDA KORKUTAN ARTIŞ!

Zonguldak 24.09.2021 - 11:24, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7720+ kez okundu.
 

VAKA SAYILARINDA KORKUTAN ARTIŞ!

Zonguldak'ta Koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarının günlük 335 olduğu belirtildi.
Bir Temmuz itibariyle başlayan normalleşme sürecinde aşılama oranının artması ile vaka sayılarındaki düşüş salgının sona ermesi adına umut kaynağı olmuştu. Kurban Bayramı ve tatil dönüşlerindeki toplumdaki aşırı hareketlilik ve önlemlere uyma konusundaki hassasiyetin azalması ile vaka sayıları hızla yükselmeye başladı. Buna rağmen ülke genelinde olduğu gibi İl genelinde de koronovirüsten ölümler devam ediyor. Okulların açılması ve yüzyüze eğitimin başlaması ile birlikte bir çok okulda koronavirüs vakaları tespit edilmesi ve buna bağlı olarak birçok sınıf karantinaya alınırken, öğretmenlerde de PCR testi uygulaması devam ediyor. Uzmanlar Zonguldak adına günlük 335 vaka sayısının ürkütücü boyutta olduğunu dile getirerek aşı olmayanları ve sadece iki doz aşı olup üçüncü dozu yaptırmayanları bir an önce aşılarını yaptırmaları ve salgınla mücadele konusunda hassasiyetle davranmayı bırakmamaları konusunda uyarıyorlar
Zonguldak'ta Koronavirüs (Covid-19) vaka sayılarının günlük 335 olduğu belirtildi.

Bir Temmuz itibariyle başlayan normalleşme sürecinde aşılama oranının artması ile vaka sayılarındaki düşüş salgının sona ermesi adına umut kaynağı olmuştu. Kurban Bayramı ve tatil dönüşlerindeki toplumdaki aşırı hareketlilik ve önlemlere uyma konusundaki hassasiyetin azalması ile vaka sayıları hızla yükselmeye başladı. Buna rağmen ülke genelinde olduğu gibi İl genelinde de koronovirüsten ölümler devam ediyor. Okulların açılması ve yüzyüze eğitimin başlaması ile birlikte bir çok okulda koronavirüs vakaları tespit edilmesi ve buna bağlı olarak birçok sınıf karantinaya alınırken, öğretmenlerde de PCR testi uygulaması devam ediyor.

Uzmanlar Zonguldak adına günlük 335 vaka sayısının ürkütücü boyutta olduğunu dile getirerek aşı olmayanları ve sadece iki doz aşı olup üçüncü dozu yaptırmayanları bir an önce aşılarını yaptırmaları ve salgınla mücadele konusunda hassasiyetle davranmayı bırakmamaları konusunda uyarıyorlar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.