Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU PTT'YE YENİ MÜDÜR

Kozlu 31.05.2018 - 16:08, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8337+ kez okundu.
 

KOZLU PTT'YE YENİ MÜDÜR

Kozlu PTT Şubesine yeni Müdür atandı.  Kozlu PTT Şubesine atanan Orhan Yıldız 21 Mayıs 2018 pazartesi günü görevine başladı.  Zonguldak PTT Müdürlüğünde görev yaparken Kozlu PTT Şubesine Vekaleten atanan Orhan Yıldız bir yıla yakın aynı görevde bulunan Meral Ertürk'den görevi devraldı.  Meral Ertürk ise Merkez PTT'deki görevine döndü. Meral Ertürk'e Kozlu halkına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederken  Orhan Yıldız'a da yeni görevinde başarılar dileriz. (D.Köksal Kardeş)

Kozlu PTT Şubesine yeni Müdür atandı. 

Kozlu PTT Şubesine atanan Orhan Yıldız 21 Mayıs 2018 pazartesi günü görevine başladı. 

Zonguldak PTT Müdürlüğünde görev yaparken Kozlu PTT Şubesine Vekaleten atanan Orhan Yıldız bir yıla yakın aynı görevde bulunan Meral Ertürk'den görevi devraldı. 

Meral Ertürk ise Merkez PTT'deki görevine döndü.

Meral Ertürk'e Kozlu halkına yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ederken 

Orhan Yıldız'a da yeni görevinde başarılar dileriz. (D.Köksal Kardeş)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.