Sitenin sağında bir giydirme reklam

KOZLU BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Kozlu 13.10.2017 - 17:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3802+ kez okundu.
 

KOZLU BELEDİYESİ AŞURE DAĞITTI

Muharrem ayı münasebetiyle Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Belediye tarafından aşure dağıtımında bulunuldu. Aşure dağıtım törenine, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, daire müdürleri, belediye başkan yardımcıları ve müdürleri ile kalabalık bir vatandaş katıldı. Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz aşure dağıtım töreni nedeniyle yaptığı konuşma ile Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, “Bu mübarek ayda dağıtılan aşureler birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iyiliklere vesile olmaktadır. İnşallah daha nice bu mübarek ayları birlik beraberlik içerisinde kutlarız. İlçemizde var olan birlik, beraberlik ve huzur ortamının aşure ile tatlandırılarak devam etmesini diliyorum” dedi. Konuşmaların ardından Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Muharrem ayı münasebetiyle Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde Belediye tarafından aşure dağıtımında bulunuldu.

Aşure dağıtım törenine, Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, daire müdürleri, belediye başkan yardımcıları ve müdürleri ile kalabalık bir vatandaş katıldı.

Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz aşure dağıtım töreni nedeniyle yaptığı konuşma ile Muharrem ayının önemine vurgu yaparak, “Bu mübarek ayda dağıtılan aşureler birlik ve beraberliğin pekişmesi adına iyiliklere vesile olmaktadır. İnşallah daha nice bu mübarek ayları birlik beraberlik içerisinde kutlarız. İlçemizde var olan birlik, beraberlik ve huzur ortamının aşure ile tatlandırılarak devam etmesini diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz vatandaşlara aşure ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.