Sitenin sağında bir giydirme reklam

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINI TTK KOZLU MÜESSESESİ KAZANDI

Kozlu 24.05.2017 - 23:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7282+ kez okundu.
 

KURUMLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINI TTK KOZLU MÜESSESESİ KAZANDI

Kozlu Kaymakamlığı kurumlar arası futbol turnuvası final maçında karşılaşan Kozlu TTK Müessese Müdürlüğü ve Alparslan ve Cengiz Topel Okulu öğretmenleri futbol takımlarının mücadelesini 3-2 TTK Kozlu Müessesesi kazandı.Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Müdürü Akif Başdağ'ın vuruşu ile final müsabakası başladı. Çekişmeli ve aynı zamanda fair play içinde geçen mücadele sonunda kupa töreni gerçekleşti. İkinci Olan Alparslan Topel Takımının Kupasını İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve Başkan Kerim Yılmaz verdi. Birinci Olan Kozlu TTK Müessese Müdürlüğü takımının kupasını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve TTK Genel Müdürü Kazim Eroğlu verdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür edildi.

Kozlu Kaymakamlığı kurumlar arası futbol turnuvası final maçında karşılaşan Kozlu TTK Müessese Müdürlüğü ve Alparslan ve Cengiz Topel Okulu öğretmenleri futbol takımlarının mücadelesini 3-2 TTK Kozlu Müessesesi kazandı.
Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve Kozlu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Müdürü Akif Başdağ'ın vuruşu ile final müsabakası başladı. Çekişmeli ve aynı zamanda fair play içinde geçen mücadele sonunda kupa töreni gerçekleşti. İkinci Olan Alparslan Topel Takımının Kupasını İl Özel İdaresi İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli ve Başkan Kerim Yılmaz verdi. Birinci Olan Kozlu TTK Müessese Müdürlüğü takımının kupasını Kozlu Kaymakamı Ahmet Karakaya ve TTK Genel Müdürü Kazim Eroğlu verdi. Turnuvaya katılan tüm takımlara teşekkür edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.