Mimar Erşen Baloğlu ile Avukat Ceren Maytalman evlendi

Kozlu 08.06.2016 - 00:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 10176+ kez okundu.
 

Mimar Erşen Baloğlu ile Avukat Ceren Maytalman evlendi

Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Erşen Baloğlu, Avukat Ceren Maytalman ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Kozlu Emka Aquapark Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in kıydığı nikahın şahitliğini ise Kozlu Belediyesi eski Başkanı Ali Bektaş ve Ereğlili işadamlarından Fethi Sesli yaptı. Nikah merasimine; 23-24'üncü Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, işadamları, Kozlu Belediyesi Meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Ertan Şahin, genç çifte evlenmek isteyip istemediğini sordu. Çiftten ‘Evet’ yanıtını alan Ertan Şahin, şahitlere sormadan ‘Ben de sizleri karı koca ilan ediyorum’ dedi. Şahitlerden Ali Bektaş, ‘Bize de sorsaydın’ deyince salonda gülüşmeler oldu.  Uyarı üzerine Başkan Şahin, ‘Biz şahitlerimizi atlamışız, tabi her zaman nikah kıymıyoruz’ diyerek şahitlere soruyu yöneltti ve nikah kıyıldı. Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Mimar Erşen Baloğlu, Avukat Ceren Maytalman ile dünya evine girdi. Genç çiftin nikahı Kozlu Emka Aquapark Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’in kıydığı nikahın şahitliğini ise Kozlu Belediyesi eski Başkanı Ali Bektaş ve Ereğlili işadamlarından Fethi Sesli yaptı. Nikah merasimine; 23-24'üncü Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Baro Başkanı İbrahim Kerem Ertem, işadamları, Kozlu Belediyesi Meclis üyeleri ve davetliler katıldı. Genç çiftin nikahını kıyan Ertan Şahin, genç çifte evlenmek isteyip istemediğini sordu. Çiftten ‘Evet’ yanıtını alan Ertan Şahin, şahitlere sormadan ‘Ben de sizleri karı koca ilan ediyorum’ dedi. Şahitlerden Ali Bektaş, ‘Bize de sorsaydın’ deyince salonda gülüşmeler oldu.  Uyarı üzerine Başkan Şahin, ‘Biz şahitlerimizi atlamışız, tabi her zaman nikah kıymıyoruz’ diyerek şahitlere soruyu yöneltti ve nikah kıyıldı.
Batı Karadeniz Haber Gazetesi olarak genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.