Sitenin sağında bir giydirme reklam

Karadeniz Ereğli MYO Mezuniyet Töreni

Ereğli 30.05.2016 - 17:05, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7893+ kez okundu.
 

Karadeniz Ereğli MYO Mezuniyet Töreni

Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 28 Mayıs Cumartesi günü Ereğli Eğitim Fakültesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Törene BEÜ Rektörü Prof. Dr.Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı. Tören öğretim üyeleri ile öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile Spor Salonuna girişi ile başladı. 2015-2016 yılı mezunları adına konuşmayı Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ferdi Akıncı yaptı. Akıncı’nın ardından Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Aysel Memiş bir konuşma yaptı. Memiş’in konuşmasında sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere başarılar diledi.  Tören konuşmalarının ardından Yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisi Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ferdi Akıncı’ya ödülünü BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer verdi. Yüksekokul ikincisi Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Asım Can Aktın’a ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Yüksekokul üçüncüsü Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ahmet Özel’e ödülünü Rektör yardımcısı Prıf. Dr. Hamza Çeştepe verdi. Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Öğr. Gör. Hacı Mehmet Kurt eşliğinde yemin ettiler. Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Karadeniz Ereğli Meslek Yüksekokulu 2014-2015 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni 28 Mayıs Cumartesi günü Ereğli Eğitim Fakültesi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Törene BEÜ Rektörü Prof. Dr.Mahmut Özer, Rektör Yardımcıları, BEÜ senato üyeleri ile akademik ve idari personelimizin yanı sıra mezun öğrencilerin aileleri katıldı.

Tören öğretim üyeleri ile öğrencilerin izleyicilerin büyük alkışları ile Spor Salonuna girişi ile başladı.

2015-2016 yılı mezunları adına konuşmayı Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ferdi Akıncı yaptı. Akıncı’nın ardından Kdz. Ereğli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç.Dr. Aysel Memiş bir konuşma yaptı. Memiş’in konuşmasında sonra Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Mahmut Özer bir konuşma yaparak mezun olan öğrencilere başarılar diledi. 

Tören konuşmalarının ardından Yüksekokulu ve programları derece ile bitiren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Yüksekokul birincisi Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ferdi Akıncı’ya ödülünü BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer verdi. Yüksekokul ikincisi Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Asım Can Aktın’a ödülünü Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Haluk Güven, Yüksekokul üçüncüsü Bilgi Güvenliği Teknolojisi Programı Mezunu Ahmet Özel’e ödülünü Rektör yardımcısı Prıf. Dr. Hamza Çeştepe verdi.

Tüm öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezunlar Öğr. Gör. Hacı Mehmet Kurt eşliğinde yemin ettiler.

Öğrenciler müzik eşliğinde keplerini fırlatarak mezuniyetlerini coşkuyla kutladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.