Sitenin sağında bir giydirme reklam

GEMİCİ NABIZ YOKLUYOR

Siyaset 21.02.2015 - 17:10, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8112+ kez okundu.
 

GEMİCİ NABIZ YOKLUYOR

Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak İl Örgütünde yapılacak eğilim yoklaması öncesi teşkilatları ziyaret ederek partililerin nabzını yokluyor.
Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak İl Örgütünde yapılacak eğilim yoklaması öncesi teşkilatları ziyaret ederek partililerin nabzını yokluyor. 7 Haziran 2015’te yapılacak Milletvekili genel seçimleri öncesinde CHP Genel Merkezinin Zonguldak’ta Milletvekili adayı belirleme metodu olarak kontenjanlı eğilim yoklaması kararı almasının ardından Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak Milletvekili A.Adayı olarak Eğilim Yoklamasına katılıp katılmama kararı vermeden önce parti örgütlerini gezerek üyelerin nabzını yokluyor. Bu kapsamda 20 Haziran Cuma günü Çaycuma İlçe Örgütünü ziyaret eden Gemici, 21 Haziran Cumartesi Günü Kilimli,Kozlu, Ereğli ve Alaplı Örgütlerini ziyaret etti. Nihayi kararını örgüt ziyaretlerinin ardından vereceğini ve kamuoyu ile 24 Şubat 2015 Salı günü paylaşacağını ifade eden eski Bakan, CHP’den A.Adayı olan tüm arkadaşlarının çok değerli olduğunu belirterek ‘Ben iyiyim o kötü’ şeklinde partiyi yıpratıcı söylemlerden kaçınılarak,  ‘Ben daha çok çalışarak şunları yapmak istiyorum’ şeklinde söylemlerde bulunmanın daha yararlı olacağını dile getirdi. Türkiyenin her geçen gün demokrasiden uzaklaşarak diktatörlük modeline yaklaştığını bu bağlamda 7 Haziran seçimlerin Türkiye için hayati önemi olduğunu da dile getiren Gemici partililerden, ‘Benim adamım, onun yakını’ gibi kavramlardan uzak CHP’ne en yararlı olacak adayı parlamentoya yollamalarını istedi.(BKH)
Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak İl Örgütünde yapılacak eğilim yoklaması öncesi teşkilatları ziyaret ederek partililerin nabzını yokluyor.

Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak İl Örgütünde yapılacak eğilim yoklaması öncesi teşkilatları ziyaret ederek partililerin nabzını yokluyor.

7 Haziran 2015’te yapılacak Milletvekili genel seçimleri öncesinde CHP Genel Merkezinin Zonguldak’ta Milletvekili adayı belirleme metodu olarak kontenjanlı eğilim yoklaması kararı almasının ardından Devlet eski Bakanı Hasan Gemici CHP Zonguldak Milletvekili A.Adayı olarak Eğilim Yoklamasına katılıp katılmama kararı vermeden önce parti örgütlerini gezerek üyelerin nabzını yokluyor.

Bu kapsamda 20 Haziran Cuma günü Çaycuma İlçe Örgütünü ziyaret eden Gemici, 21 Haziran Cumartesi Günü Kilimli,Kozlu, Ereğli ve Alaplı Örgütlerini ziyaret etti.

Nihayi kararını örgüt ziyaretlerinin ardından vereceğini ve kamuoyu ile 24 Şubat 2015 Salı günü paylaşacağını ifade eden eski Bakan, CHP’den A.Adayı olan tüm arkadaşlarının çok değerli olduğunu belirterek ‘Ben iyiyim o kötü’ şeklinde partiyi yıpratıcı söylemlerden kaçınılarak,  ‘Ben daha çok çalışarak şunları yapmak istiyorum’ şeklinde söylemlerde bulunmanın daha yararlı olacağını dile getirdi.

Türkiyenin her geçen gün demokrasiden uzaklaşarak diktatörlük modeline yaklaştığını bu bağlamda 7 Haziran seçimlerin Türkiye için hayati önemi olduğunu da dile getiren Gemici partililerden, ‘Benim adamım, onun yakını’ gibi kavramlardan uzak CHP’ne en yararlı olacak adayı parlamentoya yollamalarını istedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.