Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!!!

Gündem 19.02.2015 - 14:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7537+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU’CUUUU!!!!!!

Bakalım Turpçu Faturaları kabul edecek mi?
CHP’den Milletvekili A.Adayı olduğunu açıklayan Turyapı İnşaatın sahibi iş adamı Şerafettin Turpçu’nun Ertan Şahin ve Kozlu Belediyesi ile olan yakınlık ilişkisini bilmeyen yok!  AKP’li Ertan Şahin’in siyasi olarak rakip bir partide aktif siyaset yapan bir iş adamı ile bu kadar yakın olması kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor.  Daha önce ‘Ertan’ın Müteahhitleri’ başlığı ile yaptığımız haberlerde, Kozlu’da Ertan Şahin’e yakınlığı ile bilinen taşeron müteahhitlerin Kozlu’nun Alt Yapı İhalesini alan Şerafettin Turpçu’nun işi teslim almasını beklediklerini ve Turyapı’ya kesecekleri fatura ile Belediyeye yüksek fiyattan yaptıkları işlerin parasını kurtarmayı beklediklerini dile getirmiştik.  İddialara göre Turpçu işi teslim almış! Ancak yaptığımız haberlerden dolayı, bu alavere-dalavere işine yanaşmıyormuş. Tabi bu durum paraları kurtarmak peşinde olan Ertan yandaşı taşeronları ve dolaylı olarak onlara kafa kol ilişkisi içerisinde işi veren Ertan’ı sıkıntıya sokuyormuş. Takipteyiz! Yapılan işlerin fotoğrafları mevcut. Faturalarını alırsa, bitmiş işlerin sigortalarını açıp açmadığını Turpçu anlatır… Milletvekilliğine soyunan birinin bu tür işlere tenezzül etmeyeceğini ve aracılık yapmayacağını ümit ediyoruz.    
Bakalım Turpçu Faturaları kabul edecek mi?

CHP’den Milletvekili A.Adayı olduğunu açıklayan Turyapı İnşaatın sahibi iş adamı Şerafettin Turpçu’nun Ertan Şahin ve Kozlu Belediyesi ile olan yakınlık ilişkisini bilmeyen yok!

 AKP’li Ertan Şahin’in siyasi olarak rakip bir partide aktif siyaset yapan bir iş adamı ile bu kadar yakın olması kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor.

 Daha önce ‘Ertan’ın Müteahhitleri’ başlığı ile yaptığımız haberlerde, Kozlu’da Ertan Şahin’e yakınlığı ile bilinen taşeron müteahhitlerin Kozlu’nun Alt Yapı İhalesini alan Şerafettin Turpçu’nun işi teslim almasını beklediklerini ve Turyapı’ya kesecekleri fatura ile Belediyeye yüksek fiyattan yaptıkları işlerin parasını kurtarmayı beklediklerini dile getirmiştik.

 İddialara göre Turpçu işi teslim almış!

Ancak yaptığımız haberlerden dolayı, bu alavere-dalavere işine yanaşmıyormuş.

Tabi bu durum paraları kurtarmak peşinde olan Ertan yandaşı taşeronları ve dolaylı olarak onlara kafa kol ilişkisi içerisinde işi veren Ertan’ı sıkıntıya sokuyormuş.

Takipteyiz!

Yapılan işlerin fotoğrafları mevcut.

Faturalarını alırsa, bitmiş işlerin sigortalarını açıp açmadığını Turpçu anlatır… Milletvekilliğine soyunan birinin bu tür işlere tenezzül etmeyeceğini ve aracılık yapmayacağını ümit ediyoruz.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.