Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP KOZLU İLÇE TEŞKİLATI OKUL GİBİ ÇALIŞIYOR

Siyaset 04.12.2014 - 16:46, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4581+ kez okundu.
 

CHP KOZLU İLÇE TEŞKİLATI OKUL GİBİ ÇALIŞIYOR

Cumhuriyet Halk Partisi tüm yurt çapında olduğu gibi Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde de üyelere yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor.
İlçe Teşkilatı binasında partinin eğitimci mensupları tarafından yapılan Eğitim Çalışmalarına ait sunumlarda Demokrasi, Kadın Hakları,İnsan ilişkileri konuları işleniyor. CHP Kozlu İlçe Yöneticilerinden eğitimci Sami Uludüz eğitim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ‘Partimizin genel merkezi tarafından planlanan parti içi eğitim çalışmaları ile birlikte partililerimizi ve halkımızı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz hafta ve bu hafta Kozlu’nun çeşitli mahallerinden gelen partililerimize parti binamızda Demokrasi,Kadın Erkek eşitliği ve kadın hakları konusunda çeşitli sunumlarda bulunduk.bundan sonraki hedefimiz mahallelerde bu sunumları yaparak daha geniş kitlelere ulaşabilmektir.’dedi.(BKH)
Cumhuriyet Halk Partisi tüm yurt çapında olduğu gibi Zonguldak’ın Kozlu İlçesinde de üyelere yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

İlçe Teşkilatı binasında partinin eğitimci mensupları tarafından yapılan Eğitim Çalışmalarına ait sunumlarda Demokrasi, Kadın Hakları,İnsan ilişkileri konuları işleniyor.

CHP Kozlu İlçe Yöneticilerinden eğitimci Sami Uludüz eğitim çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi; ‘Partimizin genel merkezi tarafından planlanan parti içi eğitim çalışmaları ile birlikte partililerimizi ve halkımızı bilinçlendirmeyi hedefliyoruz. Geçtiğimiz hafta ve bu hafta Kozlu’nun çeşitli mahallerinden gelen partililerimize parti binamızda Demokrasi,Kadın Erkek eşitliği ve kadın hakları konusunda çeşitli sunumlarda bulunduk.bundan sonraki hedefimiz mahallelerde bu sunumları yaparak daha geniş kitlelere ulaşabilmektir.’dedi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.