Sitenin sağında bir giydirme reklam

İSTİFA ETTİ, ERTESİ GÜN İNŞAAT BAŞLADI

Siyaset 23.10.2014 - 10:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3868+ kez okundu.
 

İSTİFA ETTİ, ERTESİ GÜN İNŞAAT BAŞLADI

Atalay her seferinde bu iddiaları yalanlamasına rağmen, istifasını noter kanalı ile CHP teşkilatına yolladığı 20 Ekim 2014 tarihinden bir gün sonra uzun süre yapımı duran inşaata beton dökülerek yapımına devam edilmesi kamuoyunda manidar olarak algılandı.
30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’den Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak başvuruda bulunmasına rağmen son anda Cumhuriyet Halk Partisi Meclis listesinin ikinci sırasına girerek CHP’lilerin oyları ile Kozlu Belediyesi Meclis üyesi seçilen Dt.Bekir Atalay seçildiği günden beri parti gurubu ile fikir ayrılıklarına düşmesi ile kamuoyunda gündem konusu olmuş ve kamuoyunda CHP’den istifa ederek AKP’ye geçeceği yönünde söylentiler ön plana çıkmıştı. Partisi ile ilk günden ters düşerek Kozlu Belediye Meclisinde CHP ‘ni zor durumda bırakan Atalay ile ilgili kamuoyunda gündeme gelen bir başka iddia ise Atalay’ın Ertan Şahin ile bir pazarlık içerisine girdiği, istifa ederek AKP’ye geçmesi karşılığında Kozlu Keleşlerin yan tarafında uzun süredir yapımı durmuş olan inşaatı ile ilgili sorunun çözümleneceği yönünde idi. Atalay her seferinde bu iddiaları yalanlamasına rağmen, istifasını noter kanalı ile CHP teşkilatına yolladığı 20 Ekim 2014 tarihinden bir gün sonra uzun süre yapımı duran inşaata beton dökülerek yapımına devam edilmesi kamuoyunda manidar olarak algılandı.(BKH) 
Atalay her seferinde bu iddiaları yalanlamasına rağmen, istifasını noter kanalı ile CHP teşkilatına yolladığı 20 Ekim 2014 tarihinden bir gün sonra uzun süre yapımı duran inşaata beton dökülerek yapımına devam edilmesi kamuoyunda manidar olarak algılandı.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP)’den Belediye Meclis üyesi aday adayı olarak başvuruda bulunmasına rağmen son anda Cumhuriyet Halk Partisi Meclis listesinin ikinci sırasına girerek CHP’lilerin oyları ile Kozlu Belediyesi Meclis üyesi seçilen Dt.Bekir Atalay seçildiği günden beri parti gurubu ile fikir ayrılıklarına düşmesi ile kamuoyunda gündem konusu olmuş ve kamuoyunda CHP’den istifa ederek AKP’ye geçeceği yönünde söylentiler ön plana çıkmıştı.

Partisi ile ilk günden ters düşerek Kozlu Belediye Meclisinde CHP ‘ni zor durumda bırakan Atalay ile ilgili kamuoyunda gündeme gelen bir başka iddia ise Atalay’ın Ertan Şahin ile bir pazarlık içerisine girdiği, istifa ederek AKP’ye geçmesi karşılığında Kozlu Keleşlerin yan tarafında uzun süredir yapımı durmuş olan inşaatı ile ilgili sorunun çözümleneceği yönünde idi.

Atalay her seferinde bu iddiaları yalanlamasına rağmen, istifasını noter kanalı ile CHP teşkilatına yolladığı 20 Ekim 2014 tarihinden bir gün sonra uzun süre yapımı duran inşaata beton dökülerek yapımına devam edilmesi kamuoyunda manidar olarak algılandı.(BKH) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.