Sitenin sağında bir giydirme reklam

İLÇE MÜDÜRLERİNDEN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Zonguldak 04.02.2021 - 11:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7163+ kez okundu.
 

İLÇE MÜDÜRLERİNDEN YÜKSEL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atanan Hakan Yüksel’e Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 7 Şube müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atanan Hakan Yüksel’e  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 7 Şube müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin, Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Önder Kesgin, Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Yavaş hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve 7 ilçe müdürü Zonguldak için yapılacak hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundular. Yüksel ve 7 İlçe Müdürü uyum içinde çalışırken, 2020 yılı içinde yapılan projelerin 2021 yılında da devam edeceği mesajını verdiler.
Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atanan Hakan Yüksel’e Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 7 Şube müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle geçtiğimiz haftalarda Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne asaleten atanan Hakan Yüksel’e  Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı 7 Şube müdürü hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kozlu Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ, Ereğli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Serkan Keleş, Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cihan Durdubaş, Çaycuma Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şendoğan Kaya, Gökçebey Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Keskin, Kilimli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Önder Kesgin, Alaplı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Yavaş hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Ziyarette Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel ve 7 ilçe müdürü Zonguldak için yapılacak hizmetler konusunda görüş alışverişinde bulundular. Yüksel ve 7 İlçe Müdürü uyum içinde çalışırken, 2020 yılı içinde yapılan projelerin 2021 yılında da devam edeceği mesajını verdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.