Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı iki ambulans takviyesiİl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı iki ambulans takviyesi

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.03.2018 - 21:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7458+ kez okundu.
 

İl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı iki ambulans takviyesiİl Sağlık Müdürlüğüne tam donanımlı iki ambulans takviyesi

Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'a tam donanımlı iki ambulans gönderildi.
Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'a tam donanımlı iki ambulans gönderildi.  Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 istasyonlarında kullanılmak üzere tam donanımlı 4x4 iki adet Acil Yardım Ambulansı hizmete başladı. İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada özetle şunları söyledi: “Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize gönderilen yeni 44 nitelikteki ambulanslarımız ilimize gelerek İl Ambulans Servisi Başhekimliğine teslim edildi. 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızın fiziki imkanları güçlendirildiği gibi donanım ve tıbbi yönden de desteklerimiz devam etmektedir. Yeni gelen son teknoloji imkanlarla donatılmış ambulanslarımız 112 filomuza güç katmıştır. Ambulanslarımız aylık 10.000 km yapmakta ve kesintisiz halkımıza hizmet vermektedir. Bu vesile ile ambulanslarımızı ilimize kavuşturan başta Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’a, Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar’a teşekkür ediyoruz ve yeni ambulanslarımızın halkımıza hayırlı olmasını istiyorum.“
Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'a tam donanımlı iki ambulans gönderildi.

Sağlık Bakanlığı tarafından Zonguldak'a tam donanımlı iki ambulans gönderildi. 

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı 112 istasyonlarında kullanılmak üzere tam donanımlı 4x4 iki adet Acil Yardım Ambulansı hizmete başladı.
İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ertuğrul Güner konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada özetle şunları söyledi:
“Sağlık Bakanlığımız tarafından ilimize gönderilen yeni 44 nitelikteki ambulanslarımız ilimize gelerek İl Ambulans Servisi Başhekimliğine teslim edildi. 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarımızın fiziki imkanları güçlendirildiği gibi donanım ve tıbbi yönden de desteklerimiz devam etmektedir. Yeni gelen son teknoloji imkanlarla donatılmış ambulanslarımız 112 filomuza güç katmıştır. Ambulanslarımız aylık 10.000 km yapmakta ve kesintisiz halkımıza hizmet vermektedir. Bu vesile ile ambulanslarımızı ilimize kavuşturan başta Sağlık Bakanımız Dr. Ahmet Demircan’a, Zonguldak Valimiz Ahmet Çınar’a teşekkür ediyoruz ve yeni ambulanslarımızın halkımıza hayırlı olmasını istiyorum.“

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.