Sitenin sağında bir giydirme reklam

İKİNCİ EL ARAÇLARDA BEKLENEN OLDU!

Ekonomi 06.11.2020 - 13:39, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3479+ kez okundu.
 

İKİNCİ EL ARAÇLARDA BEKLENEN OLDU!

İkinci el araba piyasasında beklenen düşme bir türlü gerçekleşmedi. Fiyatlarda çok uzun süredir devam eden fiyat artışları bazı modellerde yüzde 100'ü aşarken çok yaşlı araçlar için istenen fiyatlar araba almak isteyen vatandaşları zora soktu.   İkinci el araç fiyatları Ankara'nın gündemine geldi. Fiyat artışlarının sürekli devam etmesi ve piyasada oluşan son durum hükümetin bu konuya yönelmesine neden oldu.  İkinci el piyasasına ilişkin hükümetin 2. el araba ithalatı gibi seçenekleri değerlendireceği bu alanda bir çalışma yapacağı bilgisi geldi. Sabah Gazetesi'nden Ufuk Sandık'ın haberine göre, ikinci el piyasası için farklı çözüm modelleri devreye alınacak.     İKİNCİ EL ARAÇ İTHALATI İLE FİYATLAR  DÜŞECEK  Hükümetin ikinci el araç piyasasına yönelik çalışmalarının devam edildiği yazıda bu alanda yeni adımlar gelebileceği ifade edildi. Sektörde oluşan fiyat artışlarının ekonominin sağlıksız görünmesi ve algılara neden olduğu düşünülürken fiyat artışlarının suni olduğu üzerinde duruluyor. Bu kapsamda hükümet bu alana yönlenirken gündemde, piyasanın sağlıklı işleyişi için alınabilecek tüm önlemler olduğu ifade ediliyor.   Bu alanda atılması muhtemel adımların başında ise belirli bir yaşın altındaki ikinci el otomobil ithalatına izin verilmesi dahil olmak üzere bir dizi çözüm önerisi yer alıyor.
İkinci el araba piyasasında beklenen düşme bir türlü gerçekleşmedi. Fiyatlarda çok uzun süredir devam eden fiyat artışları bazı modellerde yüzde 100'ü aşarken çok yaşlı araçlar için istenen fiyatlar araba almak isteyen vatandaşları zora soktu.  
İkinci el araç fiyatları Ankara'nın gündemine geldi. Fiyat artışlarının sürekli devam etmesi ve piyasada oluşan son durum hükümetin bu konuya yönelmesine neden oldu. 
İkinci el piyasasına ilişkin hükümetin 2. el araba ithalatı gibi seçenekleri değerlendireceği bu alanda bir çalışma yapacağı bilgisi geldi.
Sabah Gazetesi'nden Ufuk Sandık'ın haberine göre, ikinci el piyasası için farklı çözüm modelleri devreye alınacak.  
 
İKİNCİ EL ARAÇ İTHALATI İLE FİYATLAR 
DÜŞECEK 
Hükümetin ikinci el araç piyasasına yönelik çalışmalarının devam edildiği yazıda bu alanda yeni adımlar gelebileceği ifade edildi. Sektörde oluşan fiyat artışlarının ekonominin sağlıksız görünmesi ve algılara neden olduğu düşünülürken fiyat artışlarının suni olduğu üzerinde duruluyor. Bu kapsamda hükümet bu alana yönlenirken gündemde, piyasanın sağlıklı işleyişi için alınabilecek tüm önlemler olduğu ifade ediliyor.  
Bu alanda atılması muhtemel adımların başında ise belirli bir yaşın altındaki ikinci el otomobil ithalatına izin verilmesi dahil olmak üzere bir dizi çözüm önerisi yer alıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.