Sitenin sağında bir giydirme reklam

HEYELAN TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Gündem 09.04.2021 - 16:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7667+ kez okundu.
 

HEYELAN TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

  Kozlu- Zonguldak Sahil yolunun Polis evi karşısında kalan kesiminde geçtiğimiz haftalarda yağan yoğun yağmurların ardından heyelan meydana gelmiş yol tehlike nedeniyle saatlerce ve taşıt trafiğine kapatılmıştı. Önceki gün etkili olan sağnak yağışın ardından aynı yerde ikinci bir heyelan meydana geldi. Dik yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları güvenlik önlemi alınan yere kadar geldi.  Yetkililerin sadece bariyerler koymak suretiyle geçici önlem aldığı yol kesiminde olası yoğun bir yağış sonrası daha büyük bir heyelan olma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren vatandaşlar, tehlike arz eden yol bölümü için daha sağlıklı ve kesin çözüm beklediklerini ifade ettiler.(BKH)
 
Kozlu- Zonguldak Sahil yolunun Polis evi karşısında kalan kesiminde geçtiğimiz haftalarda yağan yoğun yağmurların ardından heyelan meydana gelmiş yol tehlike nedeniyle saatlerce ve taşıt trafiğine kapatılmıştı.
Önceki gün etkili olan sağnak yağışın ardından aynı yerde ikinci bir heyelan meydana geldi. Dik yamaçtan kopan toprak ve kaya parçaları güvenlik önlemi alınan yere kadar geldi. 
Yetkililerin sadece bariyerler koymak suretiyle geçici önlem aldığı yol kesiminde olası yoğun bir yağış sonrası daha büyük bir heyelan olma ihtimalinin yüksek olduğunu dile getiren vatandaşlar, tehlike arz eden yol bölümü için daha sağlıklı ve kesin çözüm beklediklerini ifade ettiler.(BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.