Sitenin sağında bir giydirme reklam

HASAD KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2017 - 21:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8082+ kez okundu.
 

HASAD KAYITLARI BAŞLADI

Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (HASAD) Esas 67 Burada AVM’de yeni dönem halkoyunları kursiyer kayıtları standı açtı.
Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (HASAD) Esas 67 Burada AVM’de yeni dönem halkoyunları kursiyer kayıtları standı açtı.  Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi 2. Katında açılan standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Standın açılışında konuşan HASAD Dernek Başkanı Orhan Yazıcı, “Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi 2. Katında açılan standımız tüm Zonguldak halkımıza açılmış olacaktır. Halkoyunlarına gönül veren ailelerimizin çocuklarına gençlerimize ve yetişkinlere açılan yeni dönem kayıtlarımız bu standa ilgi gösteren kişilerin anında kayıtlarını alacağız ve yeni sezonda gelecek için çalışmalarımıza hep birlikte başlanacaktır. Amacımız halkoyunlarını yaşatmak, yaygınlaştırmak ve gelecek nesillerimize aktarmaktır. Yıl içinde katıldığımız yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde ilimizi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Gençlerimizi farklı kültürler ile tanıştırmaktadır. Ayrıca bizlere bu imkanı sağlayan Esas 67 Burda yetkililerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (HASAD) Esas 67 Burada AVM’de yeni dönem halkoyunları kursiyer kayıtları standı açtı.



Halkoyunları Sergileme ve Araştırma Derneği (HASAD) Esas 67 Burada AVM’de yeni dönem halkoyunları kursiyer kayıtları standı açtı. 
Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi 2. Katında açılan standa vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Standın açılışında konuşan HASAD Dernek Başkanı Orhan Yazıcı, “Esas 67 Burda Alışveriş Merkezi 2. Katında açılan standımız tüm Zonguldak halkımıza açılmış olacaktır. Halkoyunlarına gönül veren ailelerimizin çocuklarına gençlerimize ve yetişkinlere açılan yeni dönem kayıtlarımız bu standa ilgi gösteren kişilerin anında kayıtlarını alacağız ve yeni sezonda gelecek için çalışmalarımıza hep birlikte başlanacaktır. Amacımız halkoyunlarını yaşatmak, yaygınlaştırmak ve gelecek nesillerimize aktarmaktır. Yıl içinde katıldığımız yurt içi ve yurt dışındaki festivallerde ilimizi ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektedir. Gençlerimizi farklı kültürler ile tanıştırmaktadır. Ayrıca bizlere bu imkanı sağlayan Esas 67 Burda yetkililerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.