Sitenin sağında bir giydirme reklam

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir"

Ekonomi 15.10.2020 - 14:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3484+ kez okundu.
 

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir"

Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir"
Memur-Sen'den ışıklı paylaşım yapan AYM üyesine sert tepki. Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Darbeyi çağrıştıran ışıklı paylaşım yapan Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'a  sert tepki göstererek, "Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğu bir Cumhuriyet iradesinde hala ışık yakarak darbe heveslisi görüntüler sergileyenler bilsinler ki millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur ve ışık yakarak darbe yapacağını zannedenler 15 temmuz'da bu milletin gücünü gördüler." Dedi. Memur-sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, ışıklı paylaşıma tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Defalarca söyledik. Bir kez daha söyleyelim; Millet iradesinin üstünde hiçbir gücü kabul etmemiz mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş dönemini hatırladığımız da da meclisin karşısındaki duvara ne yazar; hakimiyet bilâ kaydu şart milletindir  Yani hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğu bir Cumhuriyet iradesinde hala ışık yakarak darbe heveslisi görüntüler sergileyenler bilsinler ki millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur ve ışık yakarak darbe yapacağını zannedenler 15 temmuz'da bu milletin gücünü gördüler. bir kez daha bu milletin darbe karşısındaki tavrını test etmeye kalkmasın lar bu süreç 15 temmuz'dan çok daha farklı olur ve millet kendi iradesini hiç kimseye kullandırmak niyetinde değildir. Kimse ışık yakarak, selam durarak farklı beklentiler içerisinde olmasın. Seçimle gelenler Ancak ve ancak seçimle gider"
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir"
Memur-Sen'den ışıklı paylaşım yapan AYM üyesine sert tepki.
Memur-Sen İl Temsilcisi Kamuran Aşkar, Darbeyi çağrıştıran ışıklı paylaşım yapan Anayasa Mahkemesi üyesi Engin Yıldırım'a  sert tepki göstererek, "Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğu bir Cumhuriyet iradesinde hala ışık yakarak darbe heveslisi görüntüler sergileyenler bilsinler ki millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur ve ışık yakarak darbe yapacağını zannedenler 15 temmuz'da bu milletin gücünü gördüler." Dedi.
Memur-sen İl Başkanı Kamuran Aşkar, ışıklı paylaşıma tepkisini şu sözlerle dile getirdi: "Defalarca söyledik. Bir kez daha söyleyelim; Millet iradesinin üstünde hiçbir gücü kabul etmemiz mümkün değildir. Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş dönemini hatırladığımız da da meclisin karşısındaki duvara ne yazar; hakimiyet bilâ kaydu şart milletindir  Yani hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir. Hakimiyetin kayıtsız şartsız millette olduğu bir Cumhuriyet iradesinde hala ışık yakarak darbe heveslisi görüntüler sergileyenler bilsinler ki millet iradesinin üstünde hiçbir güç yoktur ve ışık yakarak darbe yapacağını zannedenler 15 temmuz'da bu milletin gücünü gördüler. bir kez daha bu milletin darbe karşısındaki tavrını test etmeye kalkmasın lar bu süreç 15 temmuz'dan çok daha farklı olur ve millet kendi iradesini hiç kimseye kullandırmak niyetinde değildir.
Kimse ışık yakarak, selam durarak farklı beklentiler içerisinde olmasın. Seçimle gelenler Ancak ve ancak seçimle gider"
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.