Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜNGÖR’DEN SAĞDUYU MESAJI

Gündem 04.02.2021 - 11:11, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7347+ kez okundu.
 

GÜNGÖR’DEN SAĞDUYU MESAJI

Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.
Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Güngör’ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde ülke gündemini meşgul eden Boğaziçi Üniversitesi’ndeki öğrenci olaylarına ita fen yaptığı anlaşılan tespitler ve sağduyu içeren tavsiyeleri toplumun her kesimi tarafından taktir ve beğeni ile karşılandı. Güngör sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; ‘Güzel Ülkemizin, Güzel İnsanları. Sevgili Dostlar, Ülkemizin İstikbali Sevgili Gençler. Bu Ülkenin yerli ve Milli olan bütün görüşleri, Sağcı, Solcu, Milliyetci, muhafazakar, Liberali, ulusalcısı, hepsi Legal yapılar içerisinde, İllegal yollara baş vurmadan mutlaka kendisini ve düşüncesini temsil etmelidir. Yasal zeminde bu ülkeye her alanda nasıl faydalı olabilirim, nasıl değer katabilirim, Ülkemizin İstiklal, İstikbal ve Bağımsızlığı için neler yapabilirimin gayreti içinde olmalıdır. Mutlaka sorumluluk almalı gençlerimiz. Haklı taleplerinde verecekleri mücadelelerinde, Her gurup, her kesim, içlerine Sızabilecek olan, kötü niyetli, yakıcı, yıkıcı çevrelerin oyunlarına çok dikkat etmelidir. Bu misyoner ve Krıpto kişiler, Sağcı, Solcu, Milliyetci, İslamcı, ulusalcı Vb. her şekle rahatlıkla girerler. Kraldan fazla kralcı görünürler. Bunların ipleri yabancı misyonerlerin ve istihbarat örgütlerinin elindedirler. Genç yavrularımızın yasal istekleri, meşru talepleri mutlaka muhatap ve Karşılık bulmalıdır. Unutmayalım ki, Bilgili, Ahlaklı, İnsani değerleri önceleyen, İnsanı önemseyen ve Hak merkezli hareket ederek, Bütün beşeri otoriter, totaliter Firavuni vede Taguti düzenleri Sorgulayan bir gençlik, İnsanlığın omuzlarında yükseleceği, Beklenen nesli oluşturacaktır. Devlete ve millete düşen bu yüksek ideallerle yetişecek olan gençliğe bütün imkanlarıyla beraber Zemin hazırlamak, İmkan sunmaktır. Toplumsal ve İnsani değerler içerisinde, Sorgulayan ve mücadele eden gençlerimizden hiç kimse korkmasın. Unutmayalım ki değişik düşüncelerdeki gençlerimiz Ülkemizin Vaz geçilmez renkleridir. Değişik renklerden yapılan resim çok güzel olur. Yeterki Tahammül edip, Güzel resim yapmaya yönelelim. Selam ve dua ile’
Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Memur-Sen’e bağlı Enerji Bir-Sen Zonguldak Şube Başkanı Sedat Güngör’ün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti.

Güngör’ün kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda son günlerde ülke gündemini meşgul eden Boğaziçi Üniversitesi’ndeki öğrenci olaylarına ita fen yaptığı anlaşılan tespitler ve sağduyu içeren tavsiyeleri toplumun her kesimi tarafından taktir ve beğeni ile karşılandı.

Güngör sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

‘Güzel Ülkemizin, Güzel İnsanları. Sevgili Dostlar, Ülkemizin İstikbali Sevgili Gençler.

Bu Ülkenin yerli ve Milli olan bütün görüşleri,

Sağcı, Solcu, Milliyetci, muhafazakar, Liberali, ulusalcısı,

hepsi Legal yapılar içerisinde, İllegal yollara baş vurmadan mutlaka kendisini ve düşüncesini temsil etmelidir.

Yasal zeminde bu ülkeye her alanda nasıl faydalı olabilirim, nasıl değer katabilirim,

Ülkemizin İstiklal, İstikbal ve Bağımsızlığı için neler yapabilirimin gayreti içinde olmalıdır.

Mutlaka sorumluluk almalı gençlerimiz.

Haklı taleplerinde verecekleri mücadelelerinde,

Her gurup, her kesim,

içlerine Sızabilecek olan, kötü niyetli, yakıcı, yıkıcı çevrelerin oyunlarına çok dikkat etmelidir.

Bu misyoner ve Krıpto kişiler,

Sağcı, Solcu, Milliyetci, İslamcı, ulusalcı Vb. her şekle rahatlıkla girerler.

Kraldan fazla kralcı görünürler.

Bunların ipleri yabancı misyonerlerin ve istihbarat örgütlerinin elindedirler.

Genç yavrularımızın yasal istekleri, meşru talepleri mutlaka muhatap ve Karşılık bulmalıdır.

Unutmayalım ki,

Bilgili, Ahlaklı, İnsani değerleri önceleyen, İnsanı önemseyen ve Hak merkezli hareket ederek,

Bütün beşeri otoriter, totaliter Firavuni vede Taguti düzenleri Sorgulayan bir gençlik,

İnsanlığın omuzlarında yükseleceği, Beklenen nesli oluşturacaktır.

Devlete ve millete düşen bu yüksek ideallerle yetişecek olan gençliğe bütün imkanlarıyla beraber Zemin hazırlamak, İmkan sunmaktır.

Toplumsal ve İnsani değerler içerisinde,

Sorgulayan ve mücadele eden gençlerimizden hiç kimse korkmasın.

Unutmayalım ki değişik düşüncelerdeki gençlerimiz Ülkemizin Vaz geçilmez renkleridir.

Değişik renklerden yapılan resim çok güzel olur.

Yeterki Tahammül edip,

Güzel resim yapmaya yönelelim.

Selam ve dua ile’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.