Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÖREVDEN ALINACAKTI, İSTİFA ETTİ

Siyaset 22.12.2020 - 21:32, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3003+ kez okundu.
 

GÖREVDEN ALINACAKTI, İSTİFA ETTİ

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Zonguldak Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın görevinden istifa etti.
Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Zonguldak Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın görevinden istifa etti. Aydın’ın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen İl Kongresinde yeniden İl başkanı seçilmesine rağmen, teşkilatla yaşadığı sorunlar ve hakkında Genel Merkeze iletilen şikâyet dosyaları ile geçtiğimiz hafta Genel Merkeze çağrıldığı görevden alınacağı bu yola gidilmemesi için istifasının istendiği ileri sürüldü. Genel Merkezdeki görüşmenin ardından istifasını sunan Hikmet Aydın, istifasını sosyal medya hesabından duyurarak veda etti. Aydın İlçe başkanlarına gönderdiği veda içerikli mesajda şu ifadelere yer verdi; “Sayın arkadaşlar haklarınızı helal edin. Kısa ama güzel sıkıntılı günleri beraber geçirdik. Genel Merkezle görüşüp karşılıklı anlaşarak şu saat itibari ile istifa ettim. Her birinizle tanışmak çok güzeldi. Benim yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hepinize güzel gelecek İnşallah. Allah’a emanet olun” dedi. Aydın’ın istifasının ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna önümüzdeki günlerde teşkilat içerisinden sevilen üzerinde uzlaşmaya varılan bir ismin atamasının yapılması bekleniyor.(BKH)
Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Zonguldak Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın görevinden istifa etti.

Eski Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Genel Başkanı olduğu Gelecek Partisi’nin Zonguldak Kurucu İl Başkanı Hikmet Aydın görevinden istifa etti.

Aydın’ın geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen İl Kongresinde yeniden İl başkanı seçilmesine rağmen, teşkilatla yaşadığı sorunlar ve hakkında Genel Merkeze iletilen şikâyet dosyaları ile geçtiğimiz hafta Genel Merkeze çağrıldığı görevden alınacağı bu yola gidilmemesi için istifasının istendiği ileri sürüldü.

Genel Merkezdeki görüşmenin ardından istifasını sunan Hikmet Aydın, istifasını sosyal medya hesabından duyurarak veda etti.

Aydın İlçe başkanlarına gönderdiği veda içerikli mesajda şu ifadelere yer verdi; “Sayın arkadaşlar haklarınızı helal edin. Kısa ama güzel sıkıntılı günleri beraber geçirdik. Genel Merkezle görüşüp karşılıklı anlaşarak şu saat itibari ile istifa ettim. Her birinizle tanışmak çok güzeldi. Benim yanımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Hepinize güzel gelecek İnşallah. Allah’a emanet olun” dedi.

Aydın’ın istifasının ardından boşalan İl Başkanlığı koltuğuna önümüzdeki günlerde teşkilat içerisinden sevilen üzerinde uzlaşmaya varılan bir ismin atamasının yapılması bekleniyor.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.