Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gezi Parkı açılıyor

Çaycuma 21.06.2016 - 02:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6737+ kez okundu.
 

Gezi Parkı açılıyor

İstasyon semtinde 3660 metrekare alan üzerine kurulan Çaycuma Gezi Parkı, 23 Haziran Perşembe günü yapılacak törenle hizmet açılacak.   Kantarcı, “Seçim beyannamesinde dile getirdiğim bir vaadimi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum.”   Çaycuma Belediyesinin 3660 metrekare alan üzerine tümüyle kendi olanaklarıyla yaptığı Çaycuma Gezi Parkı törenle hizmete açılıyor. Parkta 1400 metrekare alanda sert zemin düzenlemesi yapılırken, 100 metrekarelik alanda, üzerinde ahşap köprü bulunan, dekoratif görünümlü süs havuzu da inşa edildi. Ayrıca 300 metrekare alan spor alanı ve çocuk bahçesi olarak ayrılırken, 2 adet kameriye, 12 adet pergolanın da (Sarmaşık ya da süs bitkilerinin tırmanarak gölgelik oluşturmasını sağlayacak çardak) montajı yapıldı. Çalışma sırasında parkın doğal dokusu tümüyle korundu ve peyzaj düzenlemeler, içindeki çınar ve akasya ağaçlarının konumuna göre tasarlandı. Açılış 23 Haziran Perşembe günü yapılırken, Çaycuma Belediyesi açılış nedeniyle parkın içinde bir de iftar yemeği verecek. Yemeğin ardından, konuşmalar, çeşitli gösteriler ve müzik dinletileri ile açılış tamamlanacak.   KANTARCI: “HER ŞEY ÇAYCUMA BELEDİYESİNCE İMAL EDİLDİ”   Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Seçim beyannamesinde dile getirdiğim bir vaadimi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Güzel bir çalışmayı daha tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yıllardır hizmetlerden mahrum kalan İstasyon mahallemizde yol ve altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, çok güzel bir parkın açılışını yapıyoruz. 3660 metre kare alan içinde, yurttaşlarımızın pek çok sosyal aktiviteyi yerine getirebileceği düzenlemeler yaptık. Parkımız içinde oyun ve spor alanları, süs havuzu, kameriyeler, pergolalar var. Kullandığımız tüm yapı elemanlarını, mobilyaları kendimiz ürettik. Kapı girişinden, ahşap kulübeye; aydınlatma sistemlerinden, oyun bahçesine kadar her şey Çaycuma Belediyesince imal edildi. Yıllardır kendilerine Çaycuma’nın üvey evladı muamelesi yapılan İstasyon Mahallesi sakinleri, bu çalışmalarımızla Çaycuma’nın asli unsuru haline gelmiştir ve diğer yerlerde ne varsa aynısına onlar da sahip olacaktır. Mahalle halkına hayırlı olmasını diliyor, herkesi içinde iftar yemeği de olan açılışımıza davet ediyorum” dedi.

İstasyon semtinde 3660 metrekare alan üzerine kurulan Çaycuma Gezi Parkı, 23 Haziran Perşembe günü yapılacak törenle hizmet açılacak.

 

Kantarcı, “Seçim beyannamesinde dile getirdiğim bir vaadimi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum.”

 

Çaycuma Belediyesinin 3660 metrekare alan üzerine tümüyle kendi olanaklarıyla yaptığı Çaycuma Gezi Parkı törenle hizmete açılıyor. Parkta 1400 metrekare alanda sert zemin düzenlemesi yapılırken, 100 metrekarelik alanda, üzerinde ahşap köprü bulunan, dekoratif görünümlü süs havuzu da inşa edildi. Ayrıca 300 metrekare alan spor alanı ve çocuk bahçesi olarak ayrılırken, 2 adet kameriye, 12 adet pergolanın da (Sarmaşık ya da süs bitkilerinin tırmanarak gölgelik oluşturmasını sağlayacak çardak) montajı yapıldı. Çalışma sırasında parkın doğal dokusu tümüyle korundu ve peyzaj düzenlemeler, içindeki çınar ve akasya ağaçlarının konumuna göre tasarlandı. Açılış 23 Haziran Perşembe günü yapılırken, Çaycuma Belediyesi açılış nedeniyle parkın içinde bir de iftar yemeği verecek. Yemeğin ardından, konuşmalar, çeşitli gösteriler ve müzik dinletileri ile açılış tamamlanacak.

 

KANTARCI: “HER ŞEY ÇAYCUMA BELEDİYESİNCE İMAL EDİLDİ”

 

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Seçim beyannamesinde dile getirdiğim bir vaadimi daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Güzel bir çalışmayı daha tamamlayarak halkımızın hizmetine sunuyoruz. Yıllardır hizmetlerden mahrum kalan İstasyon mahallemizde yol ve altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürerken, çok güzel bir parkın açılışını yapıyoruz. 3660 metre kare alan içinde, yurttaşlarımızın pek çok sosyal aktiviteyi yerine getirebileceği düzenlemeler yaptık. Parkımız içinde oyun ve spor alanları, süs havuzu, kameriyeler, pergolalar var. Kullandığımız tüm yapı elemanlarını, mobilyaları kendimiz ürettik. Kapı girişinden, ahşap kulübeye; aydınlatma sistemlerinden, oyun bahçesine kadar her şey Çaycuma Belediyesince imal edildi. Yıllardır kendilerine Çaycuma’nın üvey evladı muamelesi yapılan İstasyon Mahallesi sakinleri, bu çalışmalarımızla Çaycuma’nın asli unsuru haline gelmiştir ve diğer yerlerde ne varsa aynısına onlar da sahip olacaktır. Mahalle halkına hayırlı olmasını diliyor, herkesi içinde iftar yemeği de olan açılışımıza davet ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.