Sitenin sağında bir giydirme reklam

Geri Vitesi Sağlammış…

Kozlu (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.02.2024 - 08:52, Güncelleme: 15.02.2024 - 08:52 3285+ kez okundu.
 

Geri Vitesi Sağlammış…

Sahibi gibi insan kullanmakla hedefe varacağını sanan figüranlar ummadıkları anda duvara tosluyor.
Kozlu’da siyaseti dizayn etmek için Ereğli’deki muktedirin figüran olarak seçtiği aklı evvel ilk zamanlarda biraz atarlı gidiyordu… Ama bu işler öyle olmuyor! Hele bu memlekette 15 sene izi olmayanların, birilerinin maşası olarak gelip bu şehri yönetmeye talip olması hiç olmuyor. Birileri olur dese de olmuyor, ortaya kan uyuşmazlığı çıkıyor… Sahibi gibi insan kullanmakla hedefe varacağını sanan figüranlar ummadıkları anda duvara tosluyor. Önce tükürdüğünü yalıyor, sonra geri vitese takıp yol alıyor… Ne oldu, hani göreve gelince mevcut belediye başkanının işe aldığı, işten çıkartılacak işçilerin listesi cebindeydi.  Hani hepsini tek tek tespit etmiştiniz? Ha biz bu hain planı deşifre edince geri vites yapıp açıklama yapmak zorunda kaldınız. Hiç kimseyi işten çıkartmayacağınızı söylemek zorunda kaldınız. Birde utanmadan ekmeği ile oynamayı planladığınız insanların hakkının savunuculuğunu yapan bizlere yalancı, iftiracı damgası vurmaya kalktınız. Hiç önemli değil. Biz böyle açığını ortaya serdiğimiz sözde siyasetçilerin iftiralarına alışığız. Bu güne kadar olduğu gibi bu gün ve bu günden sonra da insanların, aşı ile işi ile oynamaya kalkanların, bu şehir üzerinde kirli hesaplar yapanların karşısında olmaya devam edeceğiz. Kişisel çıkarları ve siyasi ikballeri uğruna bu ilçenin menfaatlerini sermaye ve rant guruplarına bu güne kadar nasıl sizden önceki bazı kişilere peşkeş çektirmediysek, size de çektirmeyeceğiz. Onlar makamı ele geçirdiler ama hedefe ulaşamadılar. Siz bu kafayla o makama da ulaşamayacaksınız. Şimdiden geri vites yapmaya başladınız. Daha burnunuz çok sürtecek…
Sahibi gibi insan kullanmakla hedefe varacağını sanan figüranlar ummadıkları anda duvara tosluyor.

Kozlu’da siyaseti dizayn etmek için Ereğli’deki muktedirin figüran olarak seçtiği aklı evvel ilk zamanlarda biraz atarlı gidiyordu…

Ama bu işler öyle olmuyor!

Hele bu memlekette 15 sene izi olmayanların, birilerinin maşası olarak gelip bu şehri yönetmeye talip olması hiç olmuyor.

Birileri olur dese de olmuyor, ortaya kan uyuşmazlığı çıkıyor…

Sahibi gibi insan kullanmakla hedefe varacağını sanan figüranlar ummadıkları anda duvara tosluyor.

Önce tükürdüğünü yalıyor, sonra geri vitese takıp yol alıyor…

Ne oldu, hani göreve gelince mevcut belediye başkanının işe aldığı, işten çıkartılacak işçilerin listesi cebindeydi.  Hani hepsini tek tek tespit etmiştiniz?

Ha biz bu hain planı deşifre edince geri vites yapıp açıklama yapmak zorunda kaldınız. Hiç kimseyi işten çıkartmayacağınızı söylemek zorunda kaldınız.

Birde utanmadan ekmeği ile oynamayı planladığınız insanların hakkının savunuculuğunu yapan bizlere yalancı, iftiracı damgası vurmaya kalktınız.

Hiç önemli değil. Biz böyle açığını ortaya serdiğimiz sözde siyasetçilerin iftiralarına alışığız.

Bu güne kadar olduğu gibi bu gün ve bu günden sonra da insanların, aşı ile işi ile oynamaya kalkanların, bu şehir üzerinde kirli hesaplar yapanların karşısında olmaya devam edeceğiz.

Kişisel çıkarları ve siyasi ikballeri uğruna bu ilçenin menfaatlerini sermaye ve rant guruplarına bu güne kadar nasıl sizden önceki bazı kişilere peşkeş çektirmediysek, size de çektirmeyeceğiz.

Onlar makamı ele geçirdiler ama hedefe ulaşamadılar. Siz bu kafayla o makama da ulaşamayacaksınız. Şimdiden geri vites yapmaya başladınız. Daha burnunuz çok sürtecek…

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.