Sitenin sağında bir giydirme reklam

GAZETECiLER AŞILARINI OLUYOR

Gündem 09.04.2021 - 16:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8070+ kez okundu.
 

GAZETECiLER AŞILARINI OLUYOR

Ülke çapında Basın Meslek Örgütlerinin girişimleri neticesinde Cumhurbaşkanlığı onayı ile basın sektörü çalışanları öncelikli aşılama programına dâhil edildi. Program dâhili, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartı (Sarı Basın Kartı) sahibi olan gazetecilerin isimleri sisteme tanımlandı. İsimleri Aşı sisteminde kayıtlı olan Basın Kartı Sahibi Gazeteciler 2 Nisan Cuma gününden itibaren randevu alarak Covid-19 aşılarını yaptırmaya başladılar. Aşı randevuları kapsamında bazı Basın Mensupları Alman Pfizer&Biontec aşısını yaptırmayı tercih ederken bazıları da Çin Cinovac aşısını tercih etti. Alman Pfizer& Biontec aşısını tercih ederek aşısının ilk dozunu yaptıran  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (KGC) Tansel Kardeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile risk altında çalışan ve aşılama proğramı kapsamına dahil edilen tüm basın mensuplarını vakit kaybetmeden aşılarını yaptırmaya davet etti. Kardeş sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi; Öncelikli aşılama gurubuna dahil edilen basın mensupları olarak ZGC Başkanı Derya Akbiyik, KGC Başkanı Tansel Kardeş ve İHA Zonguldak Buro sorumlusu Onur Altındağ ile birlikte ilk aşılama gurubunda Pfizer-Biontech aşımızı yaptırdık. Ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Levent Eskici'ye teşekkür ederiz. Aşılama devam ederken tüm Sarı Basın Kartı sahibi meslektaşlarımızın e-nabız sistemi üzerinden Covid-19 aşısı randevularını alıp bir an önce aşılarını olmalarını tavsiye ediyoruz. (BKH)
Ülke çapında Basın Meslek Örgütlerinin girişimleri neticesinde Cumhurbaşkanlığı onayı ile basın sektörü çalışanları öncelikli aşılama programına dâhil edildi.
Program dâhili, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Basın Kartı (Sarı Basın Kartı) sahibi olan gazetecilerin isimleri sisteme tanımlandı.
İsimleri Aşı sisteminde kayıtlı olan Basın Kartı Sahibi Gazeteciler 2 Nisan Cuma gününden itibaren randevu alarak Covid-19 aşılarını yaptırmaya başladılar.
Aşı randevuları kapsamında bazı Basın Mensupları Alman Pfizer&Biontec aşısını yaptırmayı tercih ederken bazıları da Çin Cinovac aşısını tercih etti.
Alman Pfizer& Biontec aşısını tercih ederek aşısının ilk dozunu yaptıran  Kozlu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (KGC) Tansel Kardeş sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile risk altında çalışan ve aşılama proğramı kapsamına dahil edilen tüm basın mensuplarını vakit kaybetmeden aşılarını yaptırmaya davet etti.
Kardeş sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi;
Öncelikli aşılama gurubuna dahil edilen basın mensupları olarak ZGC Başkanı Derya Akbiyik, KGC Başkanı Tansel Kardeş ve İHA Zonguldak Buro sorumlusu Onur Altındağ ile birlikte ilk aşılama gurubunda Pfizer-Biontech aşımızı yaptırdık. Ilgi ve alakalarını eksik etmeyen Atatürk Devlet Hastanesi Başhekim Yrd. Dr. Levent Eskici'ye teşekkür ederiz. Aşılama devam ederken tüm Sarı Basın Kartı sahibi meslektaşlarımızın e-nabız sistemi üzerinden Covid-19 aşısı randevularını alıp bir an önce aşılarını olmalarını tavsiye ediyoruz. (BKH)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.