Sitenin sağında bir giydirme reklam

Eren Enerji 100 bin fidanı toprakla buluşturacak

Kilimli 22.02.2018 - 20:33, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7227+ kez okundu.
 

Eren Enerji 100 bin fidanı toprakla buluşturacak

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş., 2018 yılında 100 bin fidanı toprakla buluşturacak. Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza törenine, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Eren Holding adına Tesisler Müdürü Cem Çiftçi ve Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin katıldı. Protokol imza töreninde açıklamada bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel,'' İmzalanan protokol ile Eren Enerji adına Zonguldak İlinde 2018 yılında 100 bin adet fidan toprakla buluşturulacak. Gelecek yıllarda da aynı şekilde bu katkıları devam edecektir. Ben bu katkılarından dolayı Eren Enerji’ ye çok teşekkür ediyorum” dedi.Ardından konuşma yapan Eren Holding Tesisler Müdürü Cem Çiftçi ise “Bu yılki dikeceğimiz fidan miktarı 100 bin adet, 2014 yılından beri Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile çok güzel bir etkinlik başlattık ve devam ediyoruz. Ormanlarımız ülkemizin doğal güzellik ve zenginlik kaynağı. Bunun bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen başta Bölge Müdürümüze ve tüm orman camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.Konuşmaların ardından Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ve Eren Holding Tesisler Müdürü Cem Çiftçi protokol imzasını gerçekleştirdi.

Zonguldak'ın Çatalağzı beldesinde faaliyet gösteren Eren Enerji Elektrik Üretim A.Ş., 2018 yılında 100 bin fidanı toprakla buluşturacak. 
Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünde düzenlenen protokol imza törenine, Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel, Eren Holding adına Tesisler Müdürü Cem Çiftçi ve Bölge Müdür Yardımcısı Orhan Şahin katıldı. Protokol imza töreninde açıklamada bulunan Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel,'' İmzalanan protokol ile Eren Enerji adına Zonguldak İlinde 2018 yılında 100 bin adet fidan toprakla buluşturulacak. Gelecek yıllarda da aynı şekilde bu katkıları devam edecektir. Ben bu katkılarından dolayı Eren Enerji’ ye çok teşekkür ediyorum” dedi.
Ardından konuşma yapan Eren Holding Tesisler Müdürü Cem Çiftçi ise “Bu yılki dikeceğimiz fidan miktarı 100 bin adet, 2014 yılından beri Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü ile çok güzel bir etkinlik başlattık ve devam ediyoruz. Ormanlarımız ülkemizin doğal güzellik ve zenginlik kaynağı. Bunun bilinci ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizlerden hiçbir desteğini esirgemeyen başta Bölge Müdürümüze ve tüm orman camiasına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Konuşmaların ardından Zonguldak Orman Bölge Müdürü Ahmet Sırrı Beşel ve Eren Holding Tesisler Müdürü Cem Çiftçi protokol imzasını gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.