Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ereğli, Bakacakkadı, Devrek ve Bartın yolları açık

Gündem 18.02.2021 - 01:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8397+ kez okundu.
 

Ereğli, Bakacakkadı, Devrek ve Bartın yolları açık

Zonguldak Valiliği, kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışının getirebileceği olumsuzluklara karşı kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor. Valilik, yollardaki son durumu da sosyal medyada paylaşarak bilgilendirme mesajı yayınladı.Zonguldak Valiliği, öğle saatleri itibariyle kent merkezi ve ilçelerdeki yol durumunu kamuoyu ile paylaştı.Valiliğin paylaştığı bilgilendirme mesajında Zonguldak-Kdz. Ereğli, Zonguldak-Bakacakkadı, Bakacakkadı-Bartın, Bakacakkadı-Devrek ve Devrek-Mengen güzergahlarında kar yağışının olmadığını bildirirken, yol durumu hakkında da,”Zonguldak-Kdz. Ereğli güzergah tüm araçlara açık, Zonguldak-Bakacakkadı tüm araçlara açık, Bakacakkadı-Bartın tüm araçlara açık, Bakacakkadı-Devrek tüm araçlara açık, Devrek-Mengen tüm araçlara açık”denildi
Zonguldak Valiliği, kentte etkisini gösteren yoğun kar yağışının getirebileceği olumsuzluklara karşı kamuoyunu bilgilendirmeye devam ediyor.
Valilik, yollardaki son durumu da sosyal medyada paylaşarak bilgilendirme mesajı yayınladı.Zonguldak Valiliği, öğle saatleri itibariyle kent merkezi ve ilçelerdeki yol durumunu kamuoyu ile paylaştı.Valiliğin paylaştığı bilgilendirme mesajında Zonguldak-Kdz. Ereğli, Zonguldak-Bakacakkadı, Bakacakkadı-Bartın, Bakacakkadı-Devrek ve Devrek-Mengen güzergahlarında kar yağışının olmadığını bildirirken, yol durumu hakkında da,”Zonguldak-Kdz. Ereğli güzergah tüm araçlara açık, Zonguldak-Bakacakkadı tüm araçlara açık, Bakacakkadı-Bartın tüm araçlara açık, Bakacakkadı-Devrek tüm araçlara açık, Devrek-Mengen tüm araçlara açık”denildi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.