Sitenin sağında bir giydirme reklam

Emniyet müdürü operasyonu twitter'dan duyurdu

Zonguldak 08.01.2018 - 16:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6839+ kez okundu.
 

Emniyet müdürü operasyonu twitter'dan duyurdu

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, 5 ilde yapılan call center operasyonunu twitter’dan duyurdu. Zonguldak merkezli Balıkesir, İstanbul, İzmir ve Bilecik'te çağrı merkezi üzerinden ulaştıkları yaklaşık 40 kişiyi sağlık sigortası yapma veya yenileme vaadiyle kredi kartı bilgilerini alarak dolandıran 4'ü kadın 9 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı ise, operasyonu sosyal medya hesabı olan twitter'dan duyurdu. Çetenin ellerinde olduğunu belirten Turanlı, "İnsanımıza tasallut olmuş bir çete elimizde. Mağdurların hikayelerini topluyoruz memleketten. Nefsinize hakim olun. Kimse kimseye iyilik yapmaz. Çok biliyor, heves ediyorsanız, onlar sizi aramasın. Mobili seviyorsak, işlemleri doğru telefondan siz başlatın. Zonguldak'ta 'sözde call center' kurmuşlar ve buradan memleketi dolandırmışlar. Enseledik de insanımız yurdum insanı. Bu şeytanlar şeytan oldukça çok işimiz var çok" dedi.

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Metin Turanlı, 5 ilde yapılan call center operasyonunu twitter’dan duyurdu. 
Zonguldak merkezli Balıkesir, İstanbul, İzmir ve Bilecik'te çağrı merkezi üzerinden ulaştıkları yaklaşık 40 kişiyi sağlık sigortası yapma veya yenileme vaadiyle kredi kartı bilgilerini alarak dolandıran 4'ü kadın 9 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı. Şüpheliler sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Zonguldak Emniyet Müdürü Metin Turanlı ise, operasyonu sosyal medya hesabı olan twitter'dan duyurdu. 
Çetenin ellerinde olduğunu belirten Turanlı, "İnsanımıza tasallut olmuş bir çete elimizde. Mağdurların hikayelerini topluyoruz memleketten. Nefsinize hakim olun. Kimse kimseye iyilik yapmaz. Çok biliyor, heves ediyorsanız, onlar sizi aramasın. Mobili seviyorsak, işlemleri doğru telefondan siz başlatın. Zonguldak'ta 'sözde call center' kurmuşlar ve buradan memleketi dolandırmışlar. Enseledik de insanımız yurdum insanı. Bu şeytanlar şeytan oldukça çok işimiz var çok" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.