Sitenin sağında bir giydirme reklam

EMEKSİZ BAŞVURUSUNU YAPTI İL BAŞKANLIĞINDA AÇIKLAMA YAPACAK

Siyaset 24.03.2023 - 11:02, Güncelleme: 24.03.2023 - 11:02 7462+ kez okundu.
 

EMEKSİZ BAŞVURUSUNU YAPTI İL BAŞKANLIĞINDA AÇIKLAMA YAPACAK

İYİ Parti genel Merkezine 28'inci dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusunu yapan Turan Emeksiz Bugün İl Başkanlığında açıklama yapacak.
14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem Milletvekili seçimleri için Zonguldak Milletvekili olabilmek adına önceki gün İYİ Parti Genel Merkezine Milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz bugün İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığında :saat:16.00'da açıklama yaparak aday adaylığını kamuoyu ile paylaşacak. Emeksiz'in  Aday Adaylığı Zonguldak kamuoyunda ve İYİ Parti camiasında büyük sevinç yarattı.  Siyasete İYİ Parti saflarında devam eden tecrübeli siyasetçilerin Emeksiz'in adaylığı ile ilgili yorumları Zonguldak'ta 14 Mayıs seçim sonuçları adına dikkat çekici oldu. O yorumlardan bazıları şu şekilde; ''Bu seçim diğerlerinden farklı olacak! Bu seçimde partilerin isimlerinden çok gösterdikleri adaylar etkili olacak! İYİ Parti'nin önceki seçimlerde olduğu gibi Zonguldak'tan olmayan, Zonguldak halkı ile bütünleşmemiş bir aday ile seçime girmesi durumunda ülke genelinde iyi bir ivme yakalamış olsa dahi Zonguldak'ta hüsrana uğramaması mümkün değil!  Yavuz Erkmen'in liste başı olacağı bir tercih önceki seçimdeki eski Bakan Aydın Tümen'in liste başı olduğu İYİ Partinin Zonguldak'ta hezimete uğradığı seçim sonuçlarından farklı olmayacaktır. Bu çerçevede geçmişi başarılı bir siyaset öyküsüne sahip, esnaf ve spor camiasında her kesimin sevdiği saydığı, İyi Partinin oylarına kaendisinden katkı sağlayacak olan Turan Emeksiz ile girilecek bir seçim Zonguldak'ta İYİ Partiye en az bir milletvekilini garanti edecektir.''
İYİ Parti genel Merkezine 28'inci dönem Milletvekili Aday Adayı Başvurusunu yapan Turan Emeksiz Bugün İl Başkanlığında açıklama yapacak.

14 Mayıs 2023 günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28'inci dönem Milletvekili seçimleri için Zonguldak Milletvekili olabilmek adına önceki gün İYİ Parti Genel Merkezine Milletvekili aday adayı başvurusunda bulunan Kozlu Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Turan Emeksiz bugün İYİ Parti Zonguldak İl Başkanlığında :saat:16.00'da açıklama yaparak aday adaylığını kamuoyu ile paylaşacak.

Emeksiz'in  Aday Adaylığı Zonguldak kamuoyunda ve İYİ Parti camiasında büyük sevinç yarattı. 

Siyasete İYİ Parti saflarında devam eden tecrübeli siyasetçilerin Emeksiz'in adaylığı ile ilgili yorumları Zonguldak'ta 14 Mayıs seçim sonuçları adına dikkat çekici oldu.

O yorumlardan bazıları şu şekilde;

''Bu seçim diğerlerinden farklı olacak! Bu seçimde partilerin isimlerinden çok gösterdikleri adaylar etkili olacak!

İYİ Parti'nin önceki seçimlerde olduğu gibi Zonguldak'tan olmayan, Zonguldak halkı ile bütünleşmemiş bir aday ile seçime girmesi durumunda ülke genelinde iyi bir ivme yakalamış olsa dahi Zonguldak'ta hüsrana uğramaması mümkün değil! 

Yavuz Erkmen'in liste başı olacağı bir tercih önceki seçimdeki eski Bakan Aydın Tümen'in liste başı olduğu İYİ Partinin Zonguldak'ta hezimete uğradığı seçim sonuçlarından farklı olmayacaktır.

Bu çerçevede geçmişi başarılı bir siyaset öyküsüne sahip, esnaf ve spor camiasında her kesimin sevdiği saydığı, İyi Partinin oylarına kaendisinden katkı sağlayacak olan Turan Emeksiz ile girilecek bir seçim Zonguldak'ta İYİ Partiye en az bir milletvekilini garanti edecektir.''

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.