Sitenin sağında bir giydirme reklam

DURAL, "GENEL BAŞKANIMIZ ÖRGÜTTE VE HALKTA POZİTİF ENERJİ YARATTI"

Siyaset (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.11.2023 - 08:16, Güncelleme: 10.11.2023 - 08:16 2410+ kez okundu.
 

DURAL, "GENEL BAŞKANIMIZ ÖRGÜTTE VE HALKTA POZİTİF ENERJİ YARATTI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 38. olağan genel kurulda CHP Genel başkanı seçilen Özgür Özel’in Parti tabanında, örgütte ve pozitif bir enerji yarattığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 38. olağan genel kurulda CHP Genel başkanı seçilen Özgür Özel’in Parti tabanında, örgütte ve pozitif bir enerji yarattığını söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi CHP yeni Genel başkanı Özgür Özel’in Zonguldak hakim olduğunu ve değer verdiğini söyleyen İl Başkanı Devrim Dural, “Heyecanımız ve enerjimiz arttı” dedi Partisinin 38. Olağan genel kurulunu ve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkan Özgür Özel’i değerlendiren CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, "Bizim için çok yoğun bir süreçti. 4 gün süren yoğun bir sürecin ardından Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel oldu. Tabii 38.Olağan kurultayımızda  Zonguldak'ı temsil ettik. Bunun sonucunda da Özgür Özel genel başkanımız oldu. İlk önce kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Genel Başkanımız önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da tebrik ediyorum. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi de 13 sene bizim  genel başkanlığımızı yaptı. Çok fedakârca çalışmaları olduğu, ön açıcı, fedakarca Kendisinin emekleri için de kendisine çok teşekkür ediyorum. Fakat toplumumuzda hissedilen, beklenilen bir yenilenme, tazelenme ve bir değişim süreci vardı. Biz sokağa çıktığımızda toplumda halkın arasında dolaştığımızda halkın bize karşı bu şekilde bir talebi vardı. Bu çok yoğun ve fazla bir talepti. Dolayısıyla bizler de bunu görmezden gelemezdik. Delegelerimizi de kendi insiyatifleri doğrultusunda bu yönde oylarını kullandılar ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'i Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı olarak seçtiler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum genel başkanımız ve partimiz açısından.  
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 38. olağan genel kurulda CHP Genel başkanı seçilen Özgür Özel’in Parti tabanında, örgütte ve pozitif bir enerji yarattığını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, 38. olağan genel kurulda CHP Genel başkanı seçilen Özgür Özel’in Parti tabanında, örgütte ve pozitif bir enerji yarattığını söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi CHP yeni Genel başkanı Özgür Özel’in Zonguldak hakim olduğunu ve değer verdiğini söyleyen İl Başkanı Devrim Dural, “Heyecanımız ve enerjimiz arttı” dedi
Partisinin 38. Olağan genel kurulunu ve yeni seçilen Cumhuriyet Halk Partisi CHP Genel Başkan Özgür Özel’i değerlendiren
CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, "Bizim için çok yoğun bir süreçti. 4 gün süren yoğun bir sürecin ardından Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel oldu. Tabii 38.Olağan kurultayımızda  Zonguldak'ı temsil ettik. Bunun sonucunda da Özgür Özel genel başkanımız oldu. İlk önce kendisini tebrik ediyorum, kutluyorum ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Genel Başkanımız önceki Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu da tebrik ediyorum. Emeklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Kendisi de 13 sene bizim  genel başkanlığımızı yaptı. Çok fedakârca çalışmaları olduğu, ön açıcı, fedakarca Kendisinin emekleri için de kendisine çok teşekkür ediyorum. Fakat toplumumuzda hissedilen, beklenilen bir yenilenme, tazelenme ve bir değişim süreci vardı. Biz sokağa çıktığımızda toplumda halkın arasında dolaştığımızda halkın bize karşı bu şekilde bir talebi vardı. Bu çok yoğun ve fazla bir talepti. Dolayısıyla bizler de bunu görmezden gelemezdik. Delegelerimizi de kendi insiyatifleri doğrultusunda bu yönde oylarını kullandılar ve Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel'i Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel başkanı olarak seçtiler. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum genel başkanımız ve partimiz açısından.

 

Zonguldak HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.