Sitenin sağında bir giydirme reklam

DR. KESKİN: 60 GÜNDE 12 CM KADAR İNCELMEK MÜMKÜN

Sağlık 15.11.2015 - 13:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3618+ kez okundu.
 

DR. KESKİN: 60 GÜNDE 12 CM KADAR İNCELMEK MÜMKÜN

  Vakti sınırlı olanlara, spora zaman bulamayanlara, diyette istikrar gösteremeyenlere veya sağlık sorunları nedeniyle kilo problemi yaşayanlara Özel Bliss Maçka Polikliniği sahibi Doktor Enis Keskin’in önerisi; seramik ve buz bileşeni yöntemiyle zayıflama.   Fazla kilolardan, özellikle de bölgesel yağlardan kurtulmada seramik ve buz bileşeni yönteminin etkili olduğunu söyleyen Özel Bliss Maçka Polikliniği sahibi Doktor Enis Keskin yöntemin; herhangi bir radyasyona, lazer ışınına, radyo ve ses dalgasına maruz kalmadan sağlıklı incelme imkânı sağladığı görüşünde.   Uygulama ile tek seansta ve 60 gün içinde 6 ile12 cm incelmenin mümkün olduğunu ileri süren Dr. Keskin, “Medikal CE onaylı, organik seramik ve buz bileşeni etkisi ile 60 dakikalık tek seansta, kadın ve erkekler sağlıklı ve ideal vücut ölçülerine kısa sürede kavuşturulabilir” diyor.   Türkiye nüfusunun % 37'sinin kilolu, % 32,8'inin ise obez olduğunu aktaran Keskin, özellikle karın, basen ve bacak bölgesindeki yağlardan kurtulmanın zorluğuna işaret ederek şöyle konuşuyor: “Seramiğin doğal ve -8 derecelik dondurucu soğuğun gücü ile ilk uygulamada etkileri gözlenen yöntemin; hem doğal, hem sağlıklı hem de gitmeyen bölgesel kilo problemi yaşayanlar için kurtarıcı nitelikte olduğunu söyleyebilirim.”   “YAĞLAR DOĞAL YOLLARDAN VÜCUTTAN ATILIYOR”   Dr. Keskin, seramiğin organik buzla birleşmesi sonucu yağ hücrelerindeki zarları parçaladığını, açığa çıkan yağların da idrar, karaciğer ve bağırsaklar yoluyla doğal şekilde vücuttan atıldığını ifade ediyor.   AYNI ANDA BİRKAÇ BÖLGEDE İNCELME SAĞLAYABİLİYOR   Genellikle bir seanslık uygulamanın yeterli olduğunu ancak birden çok bölgede (aynı anda hem basen hem karın gibi) kilo problemi varsa seans sayısının ikiye çıkarılabildiğini söyleyen Dr. Keskin, “Uygulamadan 15-20 gün sonra sonuçlar belli olmaya başlıyor. Özel bir diyet ya da egzersize ihtiyaç kalmıyor” şeklinde konuştu.

 

Vakti sınırlı olanlara, spora zaman bulamayanlara, diyette istikrar gösteremeyenlere veya sağlık sorunları nedeniyle kilo problemi yaşayanlara Özel Bliss Maçka Polikliniği sahibi Doktor Enis Keskin’in önerisi; seramik ve buz bileşeni yöntemiyle zayıflama.

 

Fazla kilolardan, özellikle de bölgesel yağlardan kurtulmada seramik ve buz bileşeni yönteminin etkili olduğunu söyleyen Özel Bliss Maçka Polikliniği sahibi Doktor Enis Keskin yöntemin; herhangi bir radyasyona, lazer ışınına, radyo ve ses dalgasına maruz kalmadan sağlıklı incelme imkânı sağladığı görüşünde.

 

Uygulama ile tek seansta ve 60 gün içinde 6 ile12 cm incelmenin mümkün olduğunu ileri süren Dr. Keskin, “Medikal CE onaylı, organik seramik ve buz bileşeni etkisi ile 60 dakikalık tek seansta, kadın ve erkekler sağlıklı ve ideal vücut ölçülerine kısa sürede kavuşturulabilir” diyor.

 

Türkiye nüfusunun % 37'sinin kilolu, % 32,8'inin ise obez olduğunu aktaran Keskin, özellikle karın, basen ve bacak bölgesindeki yağlardan kurtulmanın zorluğuna işaret ederek şöyle konuşuyor: “Seramiğin doğal ve -8 derecelik dondurucu soğuğun gücü ile ilk uygulamada etkileri gözlenen yöntemin; hem doğal, hem sağlıklı hem de gitmeyen bölgesel kilo problemi yaşayanlar için kurtarıcı nitelikte olduğunu söyleyebilirim.”

 

“YAĞLAR DOĞAL YOLLARDAN VÜCUTTAN ATILIYOR”

 

Dr. Keskin, seramiğin organik buzla birleşmesi sonucu yağ hücrelerindeki zarları parçaladığını, açığa çıkan yağların da idrar, karaciğer ve bağırsaklar yoluyla doğal şekilde vücuttan atıldığını ifade ediyor.

 

AYNI ANDA BİRKAÇ BÖLGEDE İNCELME SAĞLAYABİLİYOR

 

Genellikle bir seanslık uygulamanın yeterli olduğunu ancak birden çok bölgede (aynı anda hem basen hem karın gibi) kilo problemi varsa seans sayısının ikiye çıkarılabildiğini söyleyen Dr. Keskin, “Uygulamadan 15-20 gün sonra sonuçlar belli olmaya başlıyor. Özel bir diyet ya da egzersize ihtiyaç kalmıyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.