Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK BELEDİYESİ, CUMHURİYET MEYDANINI YENİLİYOR

Devrek 10.03.2017 - 16:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6901+ kez okundu.
 

DEVREK BELEDİYESİ, CUMHURİYET MEYDANINI YENİLİYOR

Devrek Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Veysel Atasoy Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı güzergahında  alt yapı yenileme çalışmalarını tamamlayan Devrek Belediyesi’ne bağlı ekipler üst yapı çalışmaları için hazırlıklar yapıyor. Trafik akışının daha düzenli hale gelmesi,  görüntü kirliliğinin ortadan kalkmasını sağlayacak bu proje ile yayalar için daha geniş ve güvenli alanlar oluşturularak Cumhuriyet Alanı modern, estetik ve kullanışlı bir yapıya kavuşturulacak. BAŞKAN SEMERCİ, “HEMŞERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE DESTEKLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK” Çalışmaları yakından takip eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  "Veysel Atasoy Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı güzergahında alt yapı yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Ardından sıcak asfalt hazırlıklarına başladık. Parkelerin sökümü devam ediyor. En geç bu hafta sonu asfalt yol yapım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. İnönü Caddesi ve Fabrika Sokak'la başlayan sıcak asfalt çalışmalarımız Fabrika Camii Sokak, Rüştü Onur Sokak ve Alparslan Sokak'ta yapılan asfaltlama çalışmalarımızla devam etmişti. Şimdi de Cumhuriyet Meydanını asfaltlayacağız. Bunun mutluluğu içerisindeyim. İlçemize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olsun. Hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek “ dedi.
Devrek Belediyesi, Cumhuriyet Meydanı Düzenleme Projesi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Veysel Atasoy Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı güzergahında  alt yapı yenileme çalışmalarını tamamlayan Devrek Belediyesi’ne bağlı ekipler üst yapı çalışmaları için hazırlıklar yapıyor. Trafik akışının daha düzenli hale gelmesi,  görüntü kirliliğinin ortadan kalkmasını sağlayacak bu proje ile yayalar için daha geniş ve güvenli alanlar oluşturularak Cumhuriyet Alanı modern, estetik ve kullanışlı bir yapıya kavuşturulacak.

BAŞKAN SEMERCİ, “HEMŞERİLERİMİZDEN ALDIĞIMIZ GÜÇ VE DESTEKLE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK”

Çalışmaları yakından takip eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci,  "Veysel Atasoy Caddesi ile Cumhuriyet Meydanı güzergahında alt yapı yenileme çalışmalarımızı tamamladık. Ardından sıcak asfalt hazırlıklarına başladık. Parkelerin sökümü devam ediyor. En geç bu hafta sonu asfalt yol yapım çalışmalarını tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine sunmak istiyoruz. İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. İnönü Caddesi ve Fabrika Sokak'la başlayan sıcak asfalt çalışmalarımız Fabrika Camii Sokak, Rüştü Onur Sokak ve Alparslan Sokak'ta yapılan asfaltlama çalışmalarımızla devam etmişti. Şimdi de Cumhuriyet Meydanını asfaltlayacağız. Bunun mutluluğu içerisindeyim. İlçemize ve kıymetli hemşerilerimize hayırlı olsun. Hemşerilerimizden aldığımız güç ve destekle çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek “ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.